Play ponuda
Play ponuda
NEZGODNO MJESTO

Harryju Stylesu netko iz publike bacio bocu u međunožje: Reakcija pjevača je neočekivana i smiješna

Videoisječak s koncerta Stylesa u Chicagu vrlo brzo je postao viralan

Image
Foto: Screenshot Twitter
L. K./ 17.10.2022. u 13:30
Play ponuda

Glazbenici i publika - jedno bez drugog ne ide jer je njihov odnos nalik simbiozi. Iako publika nerijetko zna biti pa čak i prezahtjevna, nije joj strana ni agresija te demonstriranje iste. Upravo se to moglo vidjeti na čikaškom koncertu engleskog pjevača Harryja Stylesa. Ne treba posebno naglašavati kako je ta snimka vrlo brzo postala hit na popularnoj društvenoj mreži Twitter.

Netko je iz publike uzeo bocu i bacio je bocu prema pjevaču te ga pogodio direktno u međunožje. Istog trenutka se 28-godišnji Harry uhvatio za međunožje te se previo od boli. Vrlo brzo se moglo čuti Stylesovo: "Pa ovo je nezgodno."

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Muški dio čitatelja zna kako je nakon takvog udarca potrebno i po nekoliko minuta kao bi osoba moglo normalno disati, ispraviti se ili hodati. Styles je to odradio s puno više stila iz čega bi se moglo zaključiti kako je očito boca mogla i gore sletjeti na međunožje pjevača. Harry je počeo tresti nogama te skakutati u mjestu kako bi li došao sebi. Nakon popuštanja ove grozne boli i to pred ovakvim auditorijem, Styles je u šali počeo govoriti piskutavim glasom, ali onda je vrlo brzo u maniri istinskog profesionalca nastavio s radom.

U obranu engleskog pjevača, stao je veliki dio publike na Twitteru. "O moj Bože, sad ga još jače volim", "Prestanite bacati stvari na ovog čovjeka", "Tako je ljubazan i strpljiv", "Tip je nesvakidašnje ljubazan" i "Sada ga volim još više", neki su od probranih komentara koji brane Stylesa. Ipak, postoje i oni poput korisnika društvene mreže koji je komentirao: "Toliko su puta bacali stvari na njega da se već navikao. Ozbiljno, svako malo vidim da netko baci nešto prema njegovom međunožju, stvarno je smiješno". Što je točno "smiješno" u nanošenju boli nekome, još nije jasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Oglasio se menadžer

Darko Lazić vozio pod utjecajem narkotika? 'Pogrešno je uzeo čašu u kojoj je bio kokain'

Play ponuda

Više s weba