Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
STVARNO VAŽNO PITANJE

Hawking tješio fanove One Directiona: 'Obratite pažnju na teorijsku fiziku'

Slavni fizičar putem holograma je sudjelovao na jednom skupu u sydneyskoj operi i odgovarao na pitanja o svom životu i radu. U jednom trenutku prekinut je pitanjem o sudbini One Directiona. 'Konačno jedno pitanje o nečem stvarno važnom', rekao je Hawking i izazvao grohotan smijeh publike.

Image

stephen hawking stephen hawking

M.B./Hina/ 27.4.2015. u 17:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Britanski fizičar i kozmolog StephenHawking utješio je fanove boy benda One Direction, koji nikako da prežale odlazak pjevača ZaynaMalika iz grupe.

Fanovima slomljenih srdaca savjetovao je da prate teorijsku fiziku jer bi, kako je kazao, Malik mogao i dalje biti s bendom u drugom svemiru.

Slavni fizičar putem holograma je sudjelovao na jednom skupu u sydneyskoj operi i odgovarao na pitanja o svom životu i radu. U jednom trenutku prekinut je pitanjem o sudbini One Directiona.

"Konačno jedno pitanje o nečem stvarno važnom", rekao je Hawking i izazvao grohotan smijeh publike.

"Moj savjet bilo kojoj neutješnoj djevojčici je da obrati pažnju na proučavanje teorijske fizike jer će jednog dana možda biti dokaza o tomu da postoji nekoliko svemira", odgovorio je Hawking.

"Nije nemoguće da negdje izvan našeg svemira postoji još jedan i da je u tom svemiru Zayn i dalje član One Directiona", rekao je proslavljeni autor "Kratke povijesti vremena" koji već pola stoljeća, suprotno svim prognozama, živi s amiotrofičnom lateralnom sklerozom.

Malik je prošli mjesec, nakon pet godina uzastopnih turneja, napustio bend objasnivši da želi živjeti normalnim životom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POLJUPCI ZA RUPČIĆA

Zrinka Cvitešić ljubi strasno

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba