Ostalo

Heard u problemima nakon suđenja: Više duguje odvjetničkom timu koji je zastupao nego Deppu

Trenutno se procjenjuje kako je Amber Heard odvjetnicima i suprugu sveukupno dužna gotovo 200 milijuna kuna

RTL.hr
03.10.2022 18:00

Uvidom u posljednja izvješća glumica Amber Heard duguje veću svotu novca odvjetničkom timu koji je zastupao na suđenju nego bivšem suprugu Johnnyju Deppu zahvaljujući kojem je ondje i dospjela, piše španjolska Marca .

Krajem 2018. godine u The Washington Postu je objavljen njezin članak u kojem je pisala kao žrtva obiteljskog zlostavljanja. Iako nije navodila ime, bilo je jasno da je riječ o njezinom bivšem suprugu koji ju je, pročitavši članak, tužio za klevetu u Fairfaxu, Virginiji. Ne samo da je izgubila suđenje protiv 58-godišnjeg Deppa, već 36-godišnja Heard mu mora isplatiti 10,2 milijuna dolara ( što je otprilike 78 milijuna kuna). Poražavajuća činjenica je ta da prema posljednjim informacijama Heard duguje svojim odvjetnicima još veći iznos. Heard nije imala novca za platiti Deppu zbog čega je podnijela žalbu na presudu, no njezin 'joker' s kojim bi se mogla izvući iz duga odvjetnicima jednostavno ne postoji.

Amber Heard

Trenutno glumica rodom iz Teksasa duguje svojim odvjetnicima oko 15 milijuna dolara (otprilike 115 milijuna kuna). Unatoč milijunskom dugu svojim nekadašnjim pravnim zastupnicima, ali i nekolicini osiguravajućih društava koja su se umiješala u spor, oni u ovom trenutku odbijaju platiti troškove glumice.

Podsjećamo kako je Heard krajem srpnja ove godine prodala kuću u dolini Yucca Valley u južnoj Kaliforniji u dolini Yucca Valley za oko 1,1 milijun dolara (otprilike 8 milijuna kuna), što je nedovoljno za pokrivanje dugova.

Treba naglasiti kako je Heard za to zdanje u pustinji dobila oko 3,5 milijuna kuna više i to prvenstveno jer je nekretninu kupila prije pandemije. Danas, u postpandemijskom dobu su cijene nekretnina narasle, a cijena kuće je također skočila jer je ondje živjela poznata glumica.

Johnny Depp i Amber Heard

Inače, na popularnoj platformi YouTube je objavljen trailer za igrani film 'Hot Take: The Depp/Heard Trial' Sare Lohman koji prikazuje suđenje desetljeća koje su mediji s nevjerojatnom pozornošću popratili. U tom filmu Deppa će glumiti Mark Hapka , Amber Heard će utjeloviti Megan Davis ,dok će Heardinu odvjetnicu Elaine Bredehoft glumiti Mary Carrig i Melissa Marty će zablistati kao popularna Deppova odvjetnica Camille Vasquez .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.