Ostalo

Heidi Klum se pohvalila bizarnim poklonom koji je dobila od supruga, obožavatelji su zgroženi

Tom Kaulitz je supruzi Heidi Klum poklonio komad Berlinskog zida koji sada krasi njen vrt

Tabloid.hr
05.09.2019 11:53

Heidi Klum se na Instagramu pohvalila neobičnim poklonom koji je dobila od supruga Toma Kaulitza - komadom Berlinskog zida .

Manekenka i voditeljica na Instagramu je objavila video u kojem se vidi kako radnici istovaruju komad zida iz kamiona i stavljaju ga u njen vrt.

"Danas je stigao poseban dar mog muža: komad Berlinskog zida koji je dijelio Istočni i Zapadni Berlin 28 godina. Moj suprug rođen je iza zida, u Istočnom Berlinu, četiri tjedna prije nego je zid srušen 1989. To mu je omogućilo da odrasta u Njemačkoj koja je bila drugačija od zemlje u kojoj su njegovi roditelji odrasli. On je mogao osjećati slobodu, radost, kreativnu umjetnost i nadu.Svako jutro moći ću promatrati ovaj predivan komad u svom vrtu, sa znanjem da ne treba graditi zidove već ih rušiti", napisala je Klum.

I dok je ona oduševljena poklonom, njeni obožavatelji nimalo nisu. Iako su pohvalili Heidinu poruku da zidove treba ušiti, većina je zgrožena time što će komad Berlinskog zida stajati u njenom vrtu.

"Nevjerojatno. S novcem stvarno ništa nije nemoguće. Ok, lijepu si stvar rekla, ali komad Berlinskog zida?!? On pripada svima nama, a ne da stoji u nečijem privatnom vrtu", komentirala je jedna obožavateljica.

"Ovo je najodvratniji prikaz bogatstva koje sam ikad vidjela. Tvoj suprug je tamo živio mjesec dana svog života, dok su drugi tamo živjeli godinama. Što te čini tako posebnim da misliš da zaslužuješ ukrasti djelić povijesti? Naučite imati poštovanja prema povijesti i stvarima koje predstavljaju. Ovo što ste ti i suprug napravili je sramotno", dodala je druga.

"Kakvo sranje! Zidu je mjesto u muzeju, a ne u tvom vrtu. Ali što se ne može kupiti novcem!Bolje donirajte svoj novac bolesnoj djeci koja si ne mogu priuštiti skupi lijek", poručila je treća.