Play ponuda
Play ponuda
Zaštitnički nastrojena majka

Hilary Duff napala 'ljigavog' paparazza koji je fotografirao djecu: 'Kako je ovo legalno?'

Glumica je podijelila snimku obračuna s fotografom sa svojih 15 milijuna pratitelja na Instagramu

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 24.2.2020. u 12:10
Play ponuda

Hilary Duff na Instagramu je objavila video obračuna s fotografom koji je fotografirao djecu dok su igrala nogomet, među kojima je bio i njen sin Luca.

"Paparazzi koji snimaju djecu, idite 'vježbati' svoju fotografiju na odraslima. Spodobe! Zakoni se moraju promijeniti! Ovo je uhođenje maloljetnika. Odvratno", napisala je glumica uz snimku koju je snimila mobitelom.

Duff je prišla fotografu i upitala ga poznaje li nekoga na terenu, a kada joj je odgovorio da ne zna, zamolila ga je da prestane fotografirati djecu.

Uporni paparazzo rekao joj je da je to legalno i pokazao joj je osobnu iskaznicu, što nije bilo dovoljno za Hilary, majku dvoje djece.

Odgovorio joj je da samo vježba fotografiju, a njenu paranoju je nazvao neopravdanom.

"Podijelit ću to sa svojih 15 milijuna pratitelja na Instagramu i dati do znanja koliko je jezivo ono što si odabrao raditi u subotu ujutro", poručila mu je Duff u snimci, što je u konačnici i napravila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Kolegica Busy Phillips podržala ju je u komentarima i cijelu situaciju nazvala "razjarujućom".

"Ovdje se ne radi o njegovom poslu ili o njegovim 'pravima'. Ovdje se radi o moći koju smatra da posjeduje nad drugima. Ovo je jedini način da ta patetična osoba osjeća neku moć u svom životu... Nelegalno je da odrasla osoba koja nije s djetetom bude na igralištu pa kako je legalno fotografirati djecu bez pristanka roditelja??", napisala je glumica.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ispod svake razine ljudskosti

Glumac Frane Perišin iznio veliku tajnu majke svog sina: 'Marta je zamijenjena je u rodilištu'

Play ponuda

Više s weba