Ostalo

Hoće li Ben Affleck staviti zaručnički prsten pod bor? 'Bit će to nevjerojatna godina, ima sve što je...

Iako njihova romansa cvjeta, izvor blizak pjevačici je rekao kako ona ne očekuje zaručnički prsten ispod drvca

L.K.
24.12.2021 19:00

Holivudski 'it' par Ben Affleck i Jennifer Lopez definitivno se radujeprvom zajedničkom Božiću nakon gotovo 20 godina. Glumac ipjevačica imaju velike planove za zajedničkiprovod u blagdansko vrijeme. Izvori bliski paru su za HollywoodLife rekli da će par provesti dosta vremena zajedno s obitelji tijekom Božića.

Izvor blizak paru otkrio je kako J. Lo već mjesecima kupuje darove, a Ben je još više vremena odlučio provestis njezinom djecom. Odveo ih je u kupovinu kako bi pripremili darove za svoju mamu.

"Ben i Jen će ove godine proslaviti Božić zajedno sa svojom djecom. Stvarno se trude da svojoj djeci priušte posebanBožić. Jen zna da su njezina djeca voljena i zaštićena, ali ove godine je bilo nekih promjena pa želi učiniti praznike još boljima", doznaje se od izvora bliskih paru. Inače, Jennifer voli to što se njezina djeca nevjerojatno slažu s Affleckom.

Ben Affleck i Jennifer Lopez

(FOTO: Profimedia)

Pročitajte još
Bennifer je nakon 20 godina ponovo zapalio svijet, a prvi su puta prekinuli zbog bizarnog razloga: Evo...

Nije iznenađuje da se Ben dobro slaže s Lopezinimblizancima Maxom i Emmom jer je sjajan otac i svojoj djeci koju ima s Jennifer Garner - Violet , Seraphini i Samuelu .

"On je nevjerojatan otac vlastitoj djeci, pa tako i njezinoj. Zbog toga će ih ova proslava blagdana još više okupiti kao obitelj. Ona jedva čeka odvojiti vrijeme u svom suludo pretrpanomrasporedukako bi se opustila i uživala sa svojom obitelji", pojasnio je izvor.

Iako njihova romansa cvjeta, drugi izvor blizak pjevačici je rekao kako ona neočekuje zaručnički prsten ispod drvca, ali se nada kako ćeBožić provesti kao muž i žena.

Ben Affleck i Jennifer Lopez

(FOTO: Profimedia)

"Jen je toliko zaljubljena u Bena i koliko god želi i zna da će ovo blagdansko vrijeme biti posebno, želi da joj ovo bude posljednji Božić bez braka", doznaje se.

Izgleda kako je planove o odlascima pred oltar slavna pjevačica i glumica stavila na čekanje.

"Ona ne očekuje da će dobiti zaručnički prsten kao poklon ove godine, ali ovog Božićaželi sljedeći veliki trenutak -vjenčanje i brak sa svojom srodnom dušom Benom. I stvarno vjeruje da to dolazi. Čini ju to sretnom jer ima sve što je oduvijek željela. Bit će to nevjerojatna godina", zaključio je izvor blizak paru.