Ostalo

Hoće li Beyonce pomoći polubratu beskućniku?

Otac poznate Beyonce je na rubu financijskog kraha, a zatekao se u situaciji da nije u mogućnosti plaćati alimentaciju svom sinu Nixonu kojega je dobio za vrijeme afere.

I.H.
11.04.2014 15:51

Beyoncein otac Matthew Knowles je trenutno u financijskoj krizi te nije u mogućnosti plaćati alimentaciju svom sinu Nixonu , kojega je dobio tijekom afere dok je još bio u braku s njezinom majkom Tinom .

Četverogodišnji Nixon i njegova majka, glumica Alexsandra Wright , primorani su useliti se u dom za beskućnike.

Popularna pjevačica još nije dala nikakvu izjavu.

"Ne mogu ni zamisliti kako će se Beyonce osjećati kad sazna vijest da joj je polubrat u domu za beskućnike, nadam se da će se angažirati i pronaći ga jer Nixon ima pravo upoznati svoju obitelj. Možda je prezaposlena", rekla je Alexsandra koja ne očekuje da im Beyonce financijski pomogne jer to nije njezin problem te je naglasila kako pjevačica nikad nije rekla nešto negativno o cijeloj situaciji.

Vijest o Matthewovom djetetu se dugo zataškavala, ali je dospjela u javnost kada i vijest o bankrotu oca slavne pjevačice.

Beyonce i njezina sestra Solange više nisu u kontaktu s ocem niti su se pojavile na njegovom drugom vjenčanju s bivšom manekenkom Genom Charmine Avery.

Matthew je bio menadžer Beyonce od samih početaka, ali su 2011. prekinuli poslovnu suradnju.

"Nismo se baš uvijek slagali. Čak i kada sam navršila 18 i kada sam mogla odlučivati sama, on je i dalje dogovarao stvari u moje ime", rekla je tada Beyonce.