Ostalo

Hoće li se ovo nositi u Hrvatskoj?

U paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma u četvrtak je otvorena modna revija Dove Fashion.hr. Osim poznatih Alduka, Felje te dvojca Popović i Skoko, svoje kolekcije predstavile su i mlade snage hrvatske modne scene.

S.M.
16.03.2012 11:30

Na otvaranju revije Dove Fashion.hr svoje kolekcije za jesen/zimu 2012./2013., osim poznatih Ivana Alduka, Martine Felje te dvojca Popović i Skoko, svoje kreacije predstavile su i mlade snage domaće modne scene - Clash of 9, Aleksandar Žeravac i Matija Čop.

Večer je otvorila grupa mladih dizajnera pod nazovim Clash of 9 , koja je svoju kolekciju bazirala na uglavnom neutralnim bojama s ponekim neonskim detaljem.

Matija Čop , pobjednik 6. Modnog ormara, predstavio se kreacijama koje potpuno odskaču od drugih. Kolekciju je upotpunio drvenim platformama s iskrižanim vrpcama oko gležnjeva.

Aleksandar Žarevac predstavio je crno-bijelu kolekciju koja je odisala posebnom elegancijom, a oštre linije i otvorena leđa zaokružili su damski look.

Ivan Alduk svoju je kolekciju upotpunio zanimiljivim detaljima, poput plašteva ili zatvarača preko cijelih leđa, koji su reviju podigli na jednu višu razinu.

Martina Felja predstavila je haljine boje trule višnje i petroleja, a sve je upotpunila naborima na dekolteu i preklopima.

Prvu večer Fashion.hr-a zatvorila je revija Ivane Popović i Ivice Skoke koji su predstavili večernje haljine od čipke, a cijelu reviju dodatno je začinio scenski nastup manekena koji su izazivali djevojke svojim dovikivanjem i zadivljenim pogledima.

Kako je to izgledalo provjerite u našoj fotogaleriji .