Play ponuda
Play ponuda
Allison mack

Holivudska glumica se slomila na sudu i priznala da je žene uvodila u bizarni seks kult: Prijeti joj do 40 godina zatvora

Allison Mack je na sudu priznala da je prisiljavala žena na seks i fizički rad unutar bizarnog kulta Nxivm (Neksium)

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 9.4.2019. u 15:37
Play ponuda

Allison Mack, najpoznatija po ulozi u teen seriji 'Smallville', u ponedjeljak je na sudu priznala krivnju za reketarenje te prisiljavanje na seks i fizički rad unutar sekte Nxivm, čija je sama bila članica.

Američka je glumica priznala da je ucjenjivala žene i uvlačila ih u bizarni seks kult, pri čemu je jecala cijelo vrijeme. Prisiljavala ih je da udovolje bizarnim i uglavnom seksualnim zahtjevima vođe kulta Keitha Ranierea.

Allison se pridružila kultu 2010. godine jer je htjela "pronaći svrhu" jer se Nxivm na van predstavlja kao udruga koja organizira tečajeve za samopomoć i osnaženje žena. No, uskoro je u potpunosti izgubila kontrolu i 58-godišnjem Raniereu dovodila buduće seksualne ropkinje.

Ona je navodno bila desna ruka vođe kulta, čija je uloga bila regrutacija novih žrtava koje su prisiljavane na fizički rad i seks, verbalno ponižavane, fotografirane gole i žigosane Ranierovim inicijalima.

Stvari su išle toliko daleko da su žrtve gladovale dok ne bi postigle tjelesnu težinu koju je vođa propisao kao idealnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Mack je navodno prilazila ženama i uvjeravala ih da će svojim učlanjivanjem u Nxivm postati članice grupe za potporu s isključivo ženskim mentorstvom. Kada bi na to pristale, žrtve su bile uvučene u podorganizaciju, bizarnu sektu 'DOS', što je kratica latinske fraze koju se može prevesti kao 'Gospodar poslušnih ženskih družica'.

'DOS' je bio organiziran u ćelije koje su činile robinje, a njima su upravljali 'gospodari'. Robinje su morale otkriti štetne informacije o sebi, a prikupljane su i njihove eksplicitne fotografije i snimke s kojima su im prijetili ako ikad otkriju postojanje 'DOS-a'.

Allison Mack nije prestala ridati tijekom davanja iskaza pa ju je sudac prekidao i pitao je li dobro. Prijeti joj do 40 godina zatvora, a presuda će biti izrečena u rujnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NEUGODNA SITUACIJA

Anamarija za RTL.hr o velikoj svađi i neobičnom trenutku s Karmelom u 'Superparu': 'Ja sam je gledala u čudu'

Njezin učitelj Raniere zagovarao je incest, imao seksualne odnose s najmanje jednom maloljetnom članicom kulta Nxivm, a tvrdio je da je grupno silovanje dopustivo ako žena pritom doživi orgazam.

Tužiteljstvo je spomenulo njegov raniji slučaj kada je žena odbila seks s njim pa ju je dvije godine držao zaključanu u sobi. Kada ju je odlučio osloboditi, njegovi sluge su je odveli u Meksiko i tamo ju ostavili bez ijednog osobnog dokumenta.

No, to nije sve. Raniere je navodno kao mentor tražio od žena da se glavama zabijaju u drvo i da piju iz lokve. Nadalje, smatrao je da su neke slabosti prirođene ženama, a kako bi ih otklonile prisiljavao ih je da nose umjetna kravlja vimena i da ih okupljeni vrijeđaju.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bivši supružnici

Šuškanja o pomirenju sve su glasnija: Slavni par uhvaćen u zajedničkoj šetnji, a razmijenili su i zagrljaj

Play ponuda

Više s weba