Ostalo

Holivudska ljepotica uplovila u bračnu luku

Wood i Bell vezu su počeli prije sedam godina, ali su prekinuli kada je glumica započela kontroverznu i medijski jako praćenu vezu s rockerom Marilynom Mansonom, gotovo dvostruko starijim od nje. Nakon pomirenja zaručili su se u siječnju ove godine.

M. B. - HINA
01.11.2012 08:52

LOS ANGELES - Holivudska glumica Evan Rachel Wood (25) udala se za britanskog glumca Jamieja Bella , zvijezdu filma "Billy Elliot", u utorak u Kaliforniji, objavila je glumičina glasnogovornica.

Bila je to mala svadba samo za blisku rodbinu i prijatelje. Evan Rachel Wood, poznata po ulogama filomovima "Trinaest", "Hrvač" i "Martovske ide" objavila je u srijedu na Twitteru da ne može opisati koliko je sretna.

Wood i Bell (26) vezu su počeli prije sedam godina, ali su prekinuli kada je glumica započela kontroverznu i medijski jako praćenu vezu s rockerom Marilynom Mansonom , gotovo dvostruko starijim od nje.

Nakon pomirenja zaručili su se u siječnju ove godine.

Bell je slavu stekao kao tinejdžerska zvijezda u filmu o malom baletanu koji raste u tvrdokornom rudarskom gradu na sjeveru Engleske. Za ulogu u "Billyju Eliotu" Bell je osvojio nagradu BAFTA-e.