Ostalo

Holivudska žderačica muškaraca tukla je bivšeg supruga, a sada je ludo zaljubljena u novu djevojku

Amber Heard ne skriva da voli i muškarce i žene, a trenutno je u sretnoj vezi s kinematografkinjom Biancom Butti.

Tabloid.hr
06.03.2020 15:39

Amber Heard trenutno je u središtu skandala nakon što su u javnost procurile snimke njezinih burnih svađa s bivšim suprugom Johnnyjem Deppom .

Podsjetimo, par se upoznao na filmskom setu 2011. godine, a 4 godine kasnije su se vjenčali. Ipak, brak je potrajao samo 15 mjeseci, a nakon što su se saznali njegovi detalji, to je bila najbolja odluka.

Amber Heard i Johnny Depp

(FOTO: www.profimedia.hr)

Naime, optužbe su nakon prekida pljuštale s obje strane, no u početku je u njima prednjačila plavokosa ljepotica koja je tvrdila kako ju je Johnny fizički i psihički zlostavljao kada je bio pijan ili nadrogiran.

No prije nekoliko tjedana u javnost su procurile snimke na kojima se jasno čuje kako Amber njega fizička zlostavlja te mu pritom govori da zar doista misli da će netko povjerovati da je ona nasilna prema njemu.

Amber Heard i Johnny Depp

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Ne mogu ti obećati da opet neće biti ovako. Bože, nekad se tako razljutim da potpuno izgubim glavu", čuje se na jednoj audio snimci, dok u nastavku glumica priznaje kako je supruga znala udarati šakama, ali i bilo čime što joj je palo pod ruku.

Depp je zbog nasilne supruge nekoliko puta završavao u bolnici s modricama, krvav te s opušcima cigareta po licu, dok je ona s druge strane vrlo vokalna u borbi protiv nasilja nad ženama, što je ironija epskih razmjera. "Gospođica Heard nije žrtva obiteljskog nasilja, ona je počinitelj", jednom je prilikom istaknuo Johnny koji je bivšu suprugu tužio za klevetu te traži od nje odštetu od 50 milijuna dolara.

Amber Heard i Tasya van ree

(FOTO: www.profimedia.hr)

U njegovu obranu stale su i njegove bivše zaručnice Vanessa Paradis i Winona Ryder , dok to nije bio slučaj s glumičinom bivšom djevojkom, fotografkinjom, Tasyjom van Ree s kojom je provela 5 godina i koja je također bila žrtva Amberine nagle naravi.

Navodno je glumica 2009. godine fizički nasrnula na svoju djevojku u zračnoj luci u Washingtonu zbog čega je provedena, no Tasya ju nije tužila te je kasnije istaknula kako je sve bio samo nesporazum kojeg su mediji prenapuhali. Iako su djevojke ostale u prijateljskim odnosima nakon prekida, Tasya nije javno branila holivudsku zvijezdu, ali i žderačicu muškaraca.

Ubrzo nakon razvoda, Amber je stigla slomiti srce Elonu Musku koji je za njomjavno žalio u intervjuu za slavni GQ, bila je u kratkoj vezi s bogatim trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom , no posljednjih tjedana ponovno je u vezi sa ženom. Njezina nova odabranica je kinematografkinja Bianca Butti od koje se ne odvaja, a njezini prijatelji ističu kako nikada nije bila sretnija.

O njihovoj vezi počelo se pisati u siječnju kada su viđene kako izmjenjuju poljupce u jednom resortu u Palm Springsu, a Amber nikada nije skrivala da voli oba spola. Ta je spoznaja šokirala njezine konzervativne roditelje iz Texasa, no s vremenom su se pomirili s tim.

Amber Heard i Bianca Butti

(FOTO: www.profimedia.hr)

Samo se nadamo kako veza s Biancom neće završiti na naslovnicama žutog tiska iz krivih razloga, no zasad se čini kako ljubav cvjeta, jer se djevojke sve češće mogu vidjeti zajedno.