Ostalo

Holivudski glumac tek je jučer saznao za koronavirus, šokiran objasnio gdje je bio posljednjih dana

Jared Leto trebao bi ovog ljeta nastupiti i u Hrvatskoj, no pitanje je hoće li se to dogoditi nakon svega.

Tabloid.hr
17.03.2020 12:36

48-godišnji glumac Jared Leto prvo je šokirao samog sebe, a onda i svoje obožavatelje nakon što je otkrio kako posljednjih 12 dana nije imao pojma što se događa u svijetu.

Glumac je posegnuo za Instagramom kako bi objavio svoju šokiranost povodom proglašenja pandemije koronavirusa .

Naime, glumac i pjevač posljednjih je 12 dana bio u pustinjskoj izolaciji u kojoj je meditirao te nije imao doticaj s ostatkom svijeta.

"Wow. Prije 12 dana započeo sam tihu meditaciju u pustinji. Bili smo potpuno izolirani. Nije bilo mobitela, nikakvog oblika komunikacije i slično. Nismo imali pojma što se događa izvan ovog odmarališta u kojem smo boravili", započeo je Jared pa nastavio.

"Jučer sam ušetao u potpuno drugačiji svijet. Onaj koji je zauvijek promijenjen. Ovo je šokantno."

"Dobivam poruke od obitelji i prijatelja iz cijelog svijeta te pokušavam pohvatati što se događa. Nadam se da ste vi i vaši dobri. Šaljem pozitivnu energiju svima. Ostanite doma i pazite na sebe", zaključio je na kraju.

Obožavatelji su mu poručili kako bi mu bilo bolje da je još koji dan ili tjedan ostao u izolaciji, obzirom na sve ovo što se događa.

Podsjetimo, Jared bi ovog ljeta sa svojim bendom 30 Seconds To Mars trebao nastupiti i u Hrvatskoj , no pitanje je hoće li se to dogoditi.