Ostalo

Holivudski glumac Tom Hanks pušten iz bolnice, no supruga Rita Wilson i dalje ostaje

Nakon što je saznao da ima koronavirus, Tom Hanks je bio u izolaciji u jednoj australskoj bolnici, a sada se, izgleda, osjeća bolje

Tabloid.hr
17.03.2020 09:39

Holivudski glumac Tom Hanks pušten je iz australske bolnice u kojoj je bio u izolaciji nakon što je svoje fanove prošli tjedan na Instagramu obavijestio da je pozitivan na koronavirus .

No, njegova supruga Rita Wilson do daljnjega ostaje u bolnici.

Oskarovac trenutno boravi u Australiji gdje je snimao film o Elvisu Presleyu koji režira Australac Bay Luhrmann, no uslijed teških okolnosti, cijela je filmska ekipa trenutno na pauzi.

"Hej ljudi, Rita i ja želimo zahvaliti svima ovdje u Australiji koji se tako dobro brinu za nas. Imamo Covid-19 i u izolaciji smo da ga ne proširimo na još nekog. Postoje ljudi kod kojih bi taj virus mogao dovesti do veoma ozbiljnih posljedica.

Idemo dan po dan. Svi mi možemo nešto učiniti i to tako da slijedimo upute stručnjaka te da se brinemo o sebi i jedni o drugima, zar ne? Zapamtite, unatoč trenutnim događajima, u baseballu nema plakanja", poručio je Tom prije nekoliko dana, a sada je, čini se, bolje jer je pušten iz bolnice.