Ostalo

Holivudski glumac u Srbiji naletio na 'Jugića' i oduševljeno pozirao s njim: 'To je bio moj prvi automobil'

"Ako ne ideš kad se Yugu ide... Onda ni ne ideš. Ono kad nađeš auto kakav si vozio u srednjoj školi na lokaciji za snimanje u Srbiji", napisao je Boreanaz u opisu fotografije

Tabloid.hr
23.08.2019 09:21

David Boreanaz , domaćoj publici poznatiji kao agent Booth iz serije 'Kosti' i Angel iz serije 'Buffy, ubojica vampira', trenutno u Srbiji snima treću sezonu serije 'Seal Team'.

Svoje obožavatelje na društvenim mrežama gotovo svakodnevno obraduje objavama iz susjedne države, a tijekom snimanja naletio je na svoj prvi automobil - Yugo.

Glumac nije mogao sakriti svoje uzbuđenje pa je oduševljeno pozirao s najpopularnijim automobilom iz bivše države.

"Ako ne ideš kad se Yugu ide... Onda ni ne ideš. Ono kad nađeš auto kakav si vozio u srednjoj školi na lokaciji za snimanje u Srbiji", napisao je 50-godišnji Boreanaz u opisu fotografije.

Supruga Jaime u komentarima mu je poručila da 'Jugića' dovede kući, a javili su se i glumčevi obožavatelji koje je također oduševio taj prizor.

"Dobila sam takav na natjecanju ljepote kad mi je bilo 15", "Yugo nije auto, to je način života", "Ne bi doživio Srbiju u pravom svjetlu da nije Yuga", "Ne mogu vjerovati da ga je netko u Americi vozio", poručili su mu.