Ostalo

Holivudski miljenik godinama je volio samo jednu, no njegova obitelj bila je presretna kad su se razveli

Australski glumac Liam Hemsworth poznat je po brojnim ulogama, ali i turbulentnoj vezi s pjevačicom Miley Cyrus.

Tabloid.hr
08.03.2020 09:00

Večeras u 20.15 sati na RTL-u možete pogledati znanstveno-fantastični film 'Dan nezavisnosti: Nova prijetnja' u kojem glavnu ulogu ima holivudski miljenik Liam Hemsworth .

Australskom ljepotanu već godinama cvjetaju ruže na poslovnom planu, a posljednjih tjedana i na ljubavnom, jer se ne odvaja od mlade glumice i manekenke Gabrielle Brooks .

U njoj je pronašao utjehu nakon bolnog razvoda od pjevačice Miley Cyrus i to nakon samo 8 mjeseci braka. Podsjetimo, Liam i Miley bili su zajedno ukupno 10 godina s prekidima, a nakon prekida zaruka, malo tko je vjerovao da će se par pomiriti.

Ipak, to se dogodilo, a vjenčanje je održano u tajnosti u njihovom domu uz nazočnost samo bliskih članova obitelji i prijatelja. I taman kad su se njihovi obožavatelji ponadali kako par više ništa ne može razdvojiti, svijet su preplavile fotografije posrnule pjevačice kako razmjenjuje nježnosti s blogericom Kaitlynn Carter na jahti u Italiji.

Dan nakon toga saznalo se kako ona i Liam više nisu zajedno, a navodno im je presudila, ne blogerica, već činjenica kako se Miley nije imala namjeru smiriti. Pjevačici nije bilo ni na krajpameti da bude kućanica, a ni majka, što je Liamu počelo smetati, pa je razvod bio jedino rješenje.

Miley je uz to i okorjelo tulumarila, a nije odustajala ni od afera sa ženama, iako takvi navodi nikada nisu službeno potvrđeni.

S druge strane, Miley je u hitu 'Slide Away' dala naslutiti kako nije ona jedini krivac za razvod, već da je Liam imao problem s alkoholom i tabletama, pa se sada ona vraća svjetlima grada, dok on može natrag u ocean, aludirajući na njegovu veliku ljubav prema surfanju.

Pravu istinu znaju samo oni, no činjenica jest kako je Liamova obitelj presretna što se maknuo od Miley za koju su smatrali da ga ne cijeni dovoljno. Liam je novu djevojku već upoznao s obitelji i prijateljima, a čini se kako su ju svi objeručke prihvatili.

Miley je trenutno u vezi s dugogodišnjim prijateljem, glazbenikom Codyjem Simpsonom , bivšim dečkom manekenke Gigi Hadid .