Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
procurili mailovi

Holivudski producent: Jolie je netalentirano razmaženo derište

E-mail otkriva razgovor o novom filmu o Steveu Jobsu Davida Finchera, koji je isprva trebao režirati preradu filma o Kleopatri, koju je trebala utjeloviti Angelina Jolie.

Image

Angelina Jolie

Foto: Eva Oertwig/DPA/PIXSELL
I.H./ 11.12.2014. u 7:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Angelina Jolie postala je nova žrtva hakera koji su napali bazu Sony Picturesa.

Nekoliko mailova pronašlo je put do javnosti, a među njima i mail holivudskog producenta Scotta Rudina, u kojem Jolie naziva "netalentiranim razmaženim derištem".

E-mail otkriva razgovor o novom filmu o Steveu JobsuDavida Finchera, koji je isprva trebao režirati preradu filma o Kleopatri, koju je trebala utjeloviti Angelina Jolie.

U jednom dijelu teksta, Rudin potpredsjednicu Sony Picturesa opominje da "stiša Angie prije nego učini da novi Davidov film bude vrlo teško ostvarljiv". Potpredsjednica Amy Pascal oštro je odgovorila: "Nemoj mi prijetiti, je*em ti!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U nastavku razgovora, Rudin nastavlja kritizirati Jolie: "Neće biti filma o Kleopatri. To da je to loša vijest me iznenađuje. Ako joj vi ne kažete da vam se scenarij ne sviđa, a ne sviđa se ni njoj, onda ćemo se upustiti u ludovanje za koje nemam apetita. Nemam vremena za razmažena derišta. Ovo ću joj reći sam ako ti nećeš", navodno je napisao Rudin.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ne ide pa ne ide

Neki su zajedno glumili, a uopće se ne podnose: Holivudski glumci koji su već godinama u svađi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba