Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
svi je podržavaju

Hollywood burno reagirao na Angelininu operaciju!

Priznanje Angeline Jolie i dalje je glavna tema Hollywooda. Slavna glumica koja je prije nekoliko mjeseci zbog opasnosti od tumora odstranila grudi, podršku dobiva sa svih strana svijeta, a oglasio se i njezin partner Brad Pitt, nazivajući je iznimno hrabrom i jakom ženom.

RTL/ 15.5.2013. u 17:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Reakcije na  dvostruku mastektomiju kojoj se podvrgnula Angelina Jolie pristižu iz cijeloga svijeta, a najviše se citira očitovanje Brada Pitta koji joj je u cijeloj priči bio najveća podrška.

"Prilično sam emotivan oko svega toga. Mogla je to zadržati potpuno u privatnosti, ali bilo joj je vrlo važno podijeliti priču kako bi drugi shvatili da to ne mora biti zastrašujuća stvar. Ustvari, to može biti nešto što vas osnažuje, čini nas sve jačima i jačima. Kod kuće smo zajedno s djecom napravili čitav postoperativni plan koji je postao prilično zabavan. Možete od toga napraviti pustolovinu." rekao je Brad u obraćanju javnosti. 

Ni Hollywood nije ostao ravnodušan na Angelininu hrabru odluku kojom samoj sebi zapravo spašava život zbog vrlo visokog rizika da oboli od raka!

I dok su Brad i djeca uz Angelinu prolazili tešku operaciju i oporavak, njezin otac otkrio je medijima da je za operaciju doznao putem interneta, baš kao i ostatak njezinih kolega i celebritija širom svijeta.

Odlukom da preventivno odstrani dojke, kako je ne bi zadesila ista sudbina kao njezinu majku, koja je od raka umrla sa 56 godina, Angelina je zapravo još jednom upozorila svijet kako  bolest ne bira i svojom hrabrom odlukom samo ohrabrila milijune žena da svjesno pristupaju problemu koji ubija ne pitajući za ime i prezime!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba