Play ponuda
Play ponuda
HOT, HOT

Hrvatica bujnog poprsja dokazala gotovo nemoguće: Ovo je jedan od najljepših trenutaka u njeznoj karijeri

Njezin sadržaj na toj društvenoj mreži mogao bi se opisati kao kombinacija golfa i provokativnih fotografija na kojima su u prvom planu njezino bujno poprsje

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 7.10.2021. u 20:00
Play ponuda

Nekadašnja američka golferica hrvatskih korjena Paige Špiranac slovila je kao jedna od najzgodnijih sportašica svijeta. Iako ju je proslavio golf, mora se priznati kako 28-godišnja Paige zna privući pažnju i bez sportskog izdanja.

Unatoč činjenici da se umirovila kada je riječ o profesionalnom igranju golfa, vještina koju je stekla kroz dugi niz godina ne blijedi. Svoje umijeće je još jednom pokazala na humanitarnom turniru gdje je nevjerojatnim udarcem pogodila rupu sa 135 metara udaljenosti. Gledatelji su bili oduševljeni tim potezom, a među njima je bio i legendarni golfer Gary Player koji ju je definitivno svojim pojavljivanjem motivirao. Nakon događaja je naglasila kako joj je to bio jedan od najljepših trenutaka u karijeri.

Iako je Paige rođena u SAD-u, korijene vuče iz Lijepe naše što se jasno vidi iz prezimena Špiranac. Njezin djed s očeve strane je Hrvat koji se zaputio preko Atlantika najvjerojatnije trbuhom za kruhom kao mnogi u to doba.

S ovakvim fotografijama jasno je kako Paige uživa i ogromnu popularnost na službenom Instagram profilu. Njezin sadržaj na toj društvenoj mreži mogao bi se opisati kao kombinacija golfa i provokativnih fotografija na kojima su u prvom planu njezino bujno poprsje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Inače, Spirančeva se profesionalno bavila golfom do 2016. godine.

U njezinom podcastu 'Playing A Round' je izjavila kako ne nosi donje rublje na terenu kada igra golf. Isto tako, otkrila je njezin bivši objavio njezinu golu fotografiju na internetu zbog čega se od tada otvoreno govori o opasnostima 'cyberbullyinga'.

Paige Špiranac na Instagramu prati više od 3,2 milijuna ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
POZITIVNE VIJESTI

Milko za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'U obitelj nam stižu dvije prinove i jako se veselim!'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Oglasio se menadžer

Darko Lazić vozio pod utjecajem narkotika? 'Pogrešno je uzeo čašu u kojoj je bio kokain'

Play ponuda

Više s weba