Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
seve, rozga, ristović...

Hrvatske ljepotice sve češće ljubav pronalaze u susjednoj Srbiji

Ljubav je u zraku i to preko cijelog Balkana. Navodna ljubavna veza između Jelene Rozge i Milana Popovića, koja je ovih dana zaintrigirala cijelu regiju, samo je još jednom potvrdila da se Hrvatske cure doista pale na srpske frajere. U posljednjih nekoliko godina u susjedstvo smo izvezli nekoliko domaćih snaša

RTL/ 12.3.2015. u 18:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sve je počelo s Marijanom Čvrljak i Nikolom Nemeševićem. Ona Šibenčanka s kninskom adresom, a on dečko s beogradske kaldrme. Bila je to ljubav koja se nije mogla sakriti ni pred kamerama ni pred Marijaninim suprugom.

Ljubavna priča regije ipak se raspala, a zamijenila ju je, medijima još zanimljivija - Severina i Milan Popović. Par je živio na potezu Split-Zagreb-Beograd, a vrijeme su rado provodili i na Milanovu imanju pokraj Novog Sada.

Severinina kolegica Ana Bebić, s kojom je splitska zvijezda snimila duet 'Italiana', još je jedna od onih koje su život u lijepoj našoj zbog ljubavi zamijenile životom u Srbiji.

Isto je napravila i voditeljica Nikolina Pišek zbog ljubavi prema srbijanskom poduzetniku i kolekcionaru Vidoju Ristoviću.

"To uvijek ističem kad me netko pita kako se osjećam ovdje u Beogradu. Fenomenalno. Baš zato. imam još jedan razlog više zašto se ovdje osjećam kao da sam kod kuće. Možda sad i bez ovog kao", oduševljena je Nikolina. 

Par je dobio zajedničko dijete, kćerkicu Unu Sofiju. A još jedna poznata Hrvatica svoje dijete odgaja u Beogradu. Pjevačica Ida Prester na svom se Facebook profilu zgodno osvrnula na medijske napise da je pred šarmom Milana Popovića pala još jedna Hrvatica, pjevačica Jelena Rozga.

Očit je zaključak - ima nešto u srpskim frajerima čemu naše ljepotice jednostavno ne mogu odoljeti. No što je to, još uvijek nismo uspjeli saznati. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba