Ostalo

Hrvatske misice u novom skandalu

Koliko vrijedi kruna kraljice Hrvatske?! Nažalost, čini se, jako malo. Upravo zbog toga se iste odrekla Sandra Vugrinec, aktualna kraljica Hrvatske, koja je odbila otputovati u Berlin na svjetski izbor!

RTL
30.11.2011 19:27


Samo nekoliko tjedana nakon skandala na Izboru za Miss svijeta, evo novih problema s missicama. Uoči odlaska na izbor za Kraljicu svijeta, Kraljica Hrvatske Sandra Vugrinec odbila je otići na put. Ne želi, kaže, sama pripremati haljine i brinuti nečije tuđe brige, pa je direkcija na natjecanje poslala Tinu Katanić, ljepoticu koja je na tom istom izboru 2006. godine već osvojila drugo mjesto.

Još jedan primjer hrvatskog sindroma izbora natjecanja ljepote - nikoga nije briga za lijepe missice, kraljice i ine ljepotice koje su u svom medijskom početku prepuštene same sebi!

Ipak, iznenađuje informacija da će umjesto Sandre na svjetski izbor otići Tina, a o tome nitko nije ni obavijestio Sandru.

Još neugodnije, bilo je njezinoj aktualnoj prvoj princezi tj. pratilji - koja je očekivala svojih pet minuta kraljevskog tretmana otpadne li Sandra za svjetski izbor!

Sve je dobro što se dobro svrši. Najsretnija je čini se Tina - jer za nju očito vrijedi pravilo jednom kraljica - uvijek Kraljica. Ona se naime tom titulom već okrunila 2005 godine, a na svjetskom izboru osvojila je drugo mjesto! A upravo je i ona bila velika podrška Sandri na njezinoj krunidbi!

Svi su sretni i zadovoljni - ali i dalje ostaje pitanje - zašto su uopće birali novu ljepoticu i kako na svjetski izbor ponovno ide netko tko je na istome već osvojio drugo mjesto? Oduvijek je poznato da je u ratu sve dopušteno, a odsad je tako, čini se, i na izborima ljepote!