Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
uz nove janine poruke

Hrvatske zvijezde promoviraju samo pozitivu i vesele misli!

Vjerujete li u moć pozitivnog mišljenja? Naše poznate face itekako se na pozitivu oslanjaju. Kažu, ona im je u život donijela ljubav, uspjeh i prijatelje. Upravo to obećava i Louise Hay, začetnica metode pozitivnog mišljenja

J.G./ 8.5.2015. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dovoljno je samo snažno vjerovati i pozitivno razmišljati pa će dobre stvari same ušetati u naš život. Večer puna pozitivnih vibracija odvijala se u sklopu predstavljanja novog izdanja Janinih bočica "vode s porukom".

"Sada i nakon Paola Coelha i anđeoskih poruka, dolaze poruke od LouiseHay. Louisa je jedna od najutjecajnijih autorica za samopomoć na svijetu, prodaje preko 75 milijuna knjiga" rekla je direktorica marketinga Agrokora Iva Balent.

Njezine misli tako će inspirirati, a možda i uljepšati dan, svakome tko posegne za bočicom vode. Što bi na njima ispisali poznati?

"Ja bih napisala volim te. Mislim da svatko treba te dvije riječi koje jako jako puno znače", komentirala je pjevačica i TV voditeljica SanjaDoležal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Prije svega moramo zavoljeti sebe da bi uopće mogli voljeti sve oko sebe, sebe baš takav kakav jesi, sa svim manama i svim vrlinama", komentirala je urednica modnog portala Iva Balaban.

Uz novu Janu, okupljeni su uživali i u meditaciji s afirmativnim porukama.

Upravo se čita

Image
DRAMA SE NASTAVLJA

Kandidati iznenađeni što Saša želi ostati: 'Traži medijski prostor i pažnju i voli te kamere više od ičega!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
strava i užas

Glumci progovorili o najneugodnijim scenama seksa: Tko se preznojio, a između koga nije bilo kemije?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba