Ostalo

Hrvatski apoloni šalju vam vruće pozdrave!

Zgodni vaterpolisti posljednjih su dana odradili brojna snimanja za medije, a njihovi uobičajeni kondicijski treninzi atraktivni su za brojne fanove s kojima su podijelili i nekoliko fotografija snimljenih na bazenu Kantrida.

I.H. - HVS
02.07.2014 09:49

Hrvatski vaterpolski reprezentativci pravo su osvježenje u vrućim ljetnim danima. Savršeno građeni ljepotani u centru su pažnje gdje god se pojave, a posljednjih dana na pripremama u Rijeci njihovi su naporni treninzi pravi melem za oči brojnih znatiželjnika. Barakude se pripremaju za Europsko prvenstvo koje se u Budimpešti igra od 13. do 27. srpnja.

"U tijeku smo završnih priprema pred odlazak u Atenu na još jedan pripremni turnir te skorašnje Europsko prvenstvo. Posljednjih se dana u Rijeci i Opatiji osjećamo sjajno iako su treninzi naporni i zahtjevni, a podrška naših navijača je zaista dobar poticaj da dajemo sve od sebe i pokušamo ostvariti što bolji rezultat u Budimpešti!" izjavio je Luka Bukić .

Zgodni vaterpolisti posljednjih su dana odradili brojna snimanja za medije, a njihovi uobičajeni kondicijski treninzi, pod vodstvom jednog od najboljih kondicijskih trenera današnjice Pere Kuterovca , atraktivni su za brojne fanove s kojima su podijelili i nekoliko fotografija snimljenih na bazenu Kantrida.

"Pozivamo sve ljubitelje vaterpola da nas dođu podržati u Mađarsku koja je zaista blizu. Igrati za domovinu poseban je osjećaj i odgovornost, a želja za osvajanjem novih medalja u nama je veća nego ikad!" rekao je reprezentativac Anđelo Šetka .

Vaterpolisti su nedavno zajedno s navijačima snimili kampanju 'Hvala Vam', a ovog ljeta uz Europsko prvenstvo naše vaterpoliste očekuje i Svjetski kup u Almatyu.

Snimljen je i dokumentarni serijal 'Barakude', u kojem se hrvatske vaterpolske reprezentativce može upoznati iz dosad neviđenog kuta - od kućnog ogrtača, ljubavi, bazena, neočekivanih poraza, prijateljstva, teških treninga, do pobjedničkog postolja.

Što reći, nego - uživajte u pogledu!