Ostalo

Hrvatski Brad Pitt gol hodao ulicom, izazvao prometnu nesreću pa napao policajce

Vozač i suvozač hitno su prebačeni u bolnicu, a još uvijek nema informacija o njihovom zdravstvenom stanju. Nije poznato što je sportaša u usponu navelo na ovu, u najmanju ruku, neobičnu ekshibiciju

T.M.
27.10.2021 09:27

Talijanski mediji ne prestaju pisati o 22-godišnjem hrvatskom vaterpolistu rimskog Lazija - Svenu Augusti Santiniju koji je u ponedjeljak šokirao javnost bizarnim ponašanjem.

Naime, sportaš je gol hodao po popularnoj i velikoj ulici u sjevernom dijelu Rima - Via del Foro Italico. Il Messaggero piše kako su Svena izbjegavali automobili i motociklisti, ali je u jednom trenutnu došlo i do prometne nesreće.

''Tko je šampion koji je gol hodao rimskim ulicama?" Sven Augusti-Santini, 22, Hrvat iz Rijeke, došao je u Rim početkom kolovoza. Transfer u Lazio izborio je tako što je prošle sezone postigao 37 golova za riječko Primorje. Kada se 190 centimetara visoki i 100 kilograma teški vaterpolist pojavio u Rimu, njegove prve riječi ukazivale su na to da će se ponašati dijametralno suprotno od onog što je sada pokazao. Tada je naime rekao: 'Borit ću se kao gladijator.'", piše spomenuti ugledni portal.

Jedan vozač vaterpolista nije uspio zaobići pa se, pišu talijanski mediji, prevrnuo. Vozač i suvozač hitno su prebačeni u bolnicu, a još uvijek nema informacija o njihovom zdravstvenom stanju. Nije poznato ni što je sportaša u usponu navelo na ovu, u najmanju ruku, neobičnu ekshibiciju.

''Oko 22 sata nekoliko motorista vidjelo ga je kako gol hoda posred ceste. 'Išao je pravo prema autima, kao da se zalijetao u njih. Tako se Smart i prevrnuo jer je pokušavao izbjeći njega, koji je išao prema autu. Kada su na mjesto nesreće došli karabinjeri, zatekli su 22-godišnjaka u nenormalnom psihofizičkom stanju. Napao je policajce, koji su ga onesposobili i odveli u bolnicu Umberto I, gdje je i dan kasnije na promatranju i pretragama. Dobio je prijavu zbog opiranja uhićenju i napada na službenu osobu'', piše portal Il Riformista. Talijanski mediji, inače, Svenu tepaju da je hrvatski Brad Pitt.