Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
bura se ne stišava

Hrvatsko društvo skladatelja: 'Ako je Nina kupila pjesmu, to je puno veći skandal!'

Stres je učinio svoje. Nina Kraljić u ovakvom se skandalu još nije našla. Tračevi, napadi i ružne riječi itakako su utjecali na Ninu, koja je zbog bolesti otkazala večerašnji nastup na dodjeli Porina. Iz Hrvatskog društva skladatelja tvrde da je izvan svake pameti to što je sama platila pjesmu za Eurosong

Ana Miščević/ 17.3.2016. u 18:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon skandala oko stranih autora koji potpisuju njezinu pjesmu Lightohouse kojom će nas predstavljati na EurosonguNina Kraljić otkazala je nastup na dodjeli Porina.

Image
bijes domaćih skladatelja

Nina Kraljić razočarana nakon skandala oko Eurosonga: 'Pjesmu plaćam JA!'

Image
bijes domaćih skladatelja

Nina Kraljić razočarana nakon skandala oko Eurosonga: 'Pjesmu plaćam JA!'

"Iznimno mi je žao, ali neću moći prisustvovati svečanoj ceremoniji dodjele nagrade Porin. Još jednom bih napomenula koliko sam počašćena nominacijama, za mene je to veliki uspjeh i priznanje, hvala vam. Razlog nedolaska je isključivo zdravstvene prirode. Sretno svim nominiranima i pozdrav divnom Splitu", priopćila je. 

Dobar glas zbog bolesti teško da će izgubiti, no Nina nikako nije na dobrom glasu kod nekih od kolega glazbenika. Pogotovo Hrvatskog društva skladatelja i to zbog afere oko pjesme za Eurosong.

Kako doznajemo afera bi mogla prerasti u još jedan skandal, i to onaj novčane prirode. Naime, to što je Nina pjesmu platila sama, i nije nešto čime bi se trebala hvaliti. 

"Moram priznati taj detalj mi nije jasan. Tu doista ne razumijem što je Nina mislila pod time jer ni u kojem slučaju niti jedan izvođač ne bi smio platiti pjesmu. Ako je Nina od bilo koga kupila pjesmu, to je puno veći skandal od ovoga o čemu mi sada razgovoramo", tvrdi Antun Tomislav Šaban, glavni tajnik HDS-a.

Kako je Nina nedostupna za medije i od početka skandala nije željela davati izjave, čini se da boje njezine zastave za sada brani kolegica Pamela Ramljak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Cura je stavrno napravila sve što je u njezinoj moći. Znam koja su ograničenja i HRT-a i cijelog tog tima. Puno toga na kraju odradiš sama što se tiče promocije. Koliko sam upoznata, mislim da je ona čak i platila tu pjesmu, što mi je suludo", kazala je Pamela Ramljak.

No, proživljavali smo i veće skandale koji su se vezali za taj izbor pjesme. Prisjetimo se daleke 1986. godine kad je u centru pažnje, ne samo hrvatske, već i jugoslavenske javnosti, bila Doris Dragović. Na tadašnjoj Jugoviziji Doris je pred samo finale izbora napustila grupu More s kojom je trebala izvesti pjesmu Slobodana Kovačevića u titogradskom RTV centru. Doris je na kraju zastupala TV Zagreb s pjesmom Zrinka Tutića Željo moja s kojom je i pobjedila.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NAKON MODELINGA HOLLYWOOD?

Za Andreja Pejića je samo nebo granica!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba