Play ponuda
Play ponuda
operacija pošla po krivu

Htjela povećati usne pa sada izgleda kao patka

Reality zvijezda Farrah Abraham je odlučila povećati usne, no njezino tijelo nije dobro reagiralo na injekcije pa je završila na Hitnoj pomoći. Na Twitteru je objavila fotografije zahvata koji je pošao krivo.

Image
Foto: Twitter
RTL/ 7.1.2015. u 10:03
Play ponuda

Nakon što je prije dvije godine povećala grudi, plastične operacije joj definitivno nisu strane.

Ipak, nedavno iskustvo Farrah Abraham, reality zvijezde koja se proslavila u u televizijskom reality showu '16 and Pregnant', a kasnije i u spin-offu 'Teen Mom', moglo bi je u budućnosti držati podalje od estetskih kirurga.

23-godišnja Farrah je odlučila povećati usne, no njezino tijelo nije dobro reagiralo na injekcije pa je završila na Hitnoj pomoći. Na Twitteru je objavila fotografije zahvata koji je pošao krivo.

"Djevojke, nemojte reći da vas nisam upozorila",  napisala je Farrah pored fotografija.

Na jednoj od fotografija Farrah je pozirala iz profila i na njoj se jasno vidi kako je njezina gornja usna duplo veća od donje pa Teen Mom nalikuje na patku. Nije trebalo dugo da se na društvenim mrežama pojave brojne šale na njezin račun. Twitteraši su je ubrzo usporedili i sa Turangom Leelom, ženskim likom iz animirane serije Futurama, ali i s likom iz Simpsona.

U listopadu 2013. godine bivša porno zvijezda je usne popunila kolagenom i tada je bila zadovoljna rezultatom.

"To je nešto zabavno i nije trajno" rekla je Farrah tada.

Prije nego što je povećala grudi, 2012. je stavila  implantante u bradu. Ipak, godini dana kasnije odlučila ih je ukloniti jer se nije osjećala ugodno.

Farrah je samohrana majka četverogodišnje djevojčice Sophie, čiji je otac poginuo u prometnoj nesreći prije njezinog rođenja. Nedavno je objavila i singl 'On My Own', ali i memoare 'My Teenage Dream Ended'. Osim ulogom u reality showu, Farrah se proslavila i pornićem, koji joj je donio zaradu od 100.000 dolara.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HOT, HOT

Hrvatica bujnog poprsja dokazala gotovo nemoguće: Ovo je jedan od najljepših trenutaka u njeznoj karijeri

Play ponuda

Više s weba