Play ponuda
Play ponuda
neočekivana podrška

Hugh Grant brani princa Harryja: 'Mediji su mi ubili majku, a sada su mu krenuli na suprugu'

Glumac i aktivist podržao je Harryjevu želju da 'zaštiti svoju obitelj' i povuče se s dužnosti kraljevske obitelji

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 16.1.2020. u 14:15
Play ponuda

Hugh Grant je u novom intervjuu podržao odluku princa Harryja o povlačenju s dužnosti britanske kraljevske obitelji kako bi on i supruga Meghan Markle postali financijski neovisni i preselili u Kanadu.

"Na Harryjevoj sam strani. Tabloidi su mu ubili majku, a sad mu razapinju ženu. Mislim da je njegova dužnost kao muškarca da zaštiti svoju obitelj tako da sam uz njega", rekao je 59-godišnji glumac u intervjuu za Sirius XM.

Podsjetio je slušatelje na okolnosti smrti princeze Diane koja je poginula u prometnoj nesreći dok je bježala od paparazza.

Inače, Grant je aktivist koji se bori protiv uplitanja medija u privatne živote zvijezda, ali i običnih ljudi.

S druge strane, sam Harry je u više navrata progovarao o nasrtljivim medijima koji su djelomično odgovorni za smrt njegove majke. "Svaki put kad vidim kameru, svaki put kad čujem 'klik', svaki put kad vidim bljesak, iste sekunde me to vrati natrag", rekao je princ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Meghan Markle je također otkrila da su joj prijatelji savjetovali da se ne udaje za Harryja zbog agresivnosti britanskih tabloida. "Nikada nisam mislila da će biti lako, ali sam mislila da će biti pošteno, ali nije, a s time se teško pomiriti", rekla je vojvotkinja.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Igra za drugi tim

Bella se odlučila za Team Jacob?

Play ponuda

Više s weba