Ostalo

Hugh Grant: 'Prestar sam, preružan i predebeo da bih opet glumio u romantičnim komedijama'

Hugh Grant proslavio se 90-tih ulogama u romantičnim komedijama, no danas bi neke stvari ipak drugačije napravio

Tabloid.hr
07.06.2019 11:46

Karijeru Hugha Granta obilježile su uloge u romantičnim komedijama.

'Četiri vjenčanja i sprovod' , 'Notting Hill' , 'Dnevnik Bridget Jones' i 'Zapravo ljubav' samo su neki od filmova po kojimapamtimo slavnog britanskog glumca zbog kojih su za njim ludovale žene diljem svijeta.

Grant danas ima 58 godina i neke stvari ne bi ponovio.Da mu se danas ponudi slična uloga, glumac kaže bi je odbio.

"Postao sam prestar, preružan i predebeo da bi snimao takve vrste filmova pa sad radim druge stvari i manje se mrzim", izjavio je u intervjuu za The Hollywood Reporter .

Priznao je kako se ponekad osjećao kao da je zatočen zbog sličnih likova koje je godinama igrao, ali da se nikad nije mogao požaliti na zaradu koju su mu donijeli.

"Bio sam pravi sretnik, za te filmove su me zaista dobro plaćali. Nakon većine romantičnih filmova mogu se pogledati u oči, s nekoliko nisam zadovoljan, ali kada sve sagledam ponosan sam jer smo zabavili ljude, a to je upravo ono što je naš posao", dodao je Hugh .

Kaže i da mu je žao što se nije okušao u nekimdrugim žanrovima.

"Trebao sam donijeti zanimljivije odluke i raditi drugačije stvari. Umjesto toga, ja sam se ponovio u gotovo identičnim ulogama, valjda 17 puta za redom", rekao je.

Grant je osim po romantičnim komedijama poznat i po burnom privatnom životu. Prošle godine vjenčao se s dugogodišnjom partnericom Annom Eberstein s kojom ima troje djece. Hugh je tata još dvoje djece koje ima s Tinglan Hong , a njegova najpoznatija veza je ona s Elizabeth Hurley , s kojom je bio 13 godina.