Play ponuda
Play ponuda
NEUTJEŠAN

Hugh Jackman izgubio je tatu na Dan očeva: Odgojio je petero djece nakon što ih je majka napustila kad je imao samo 8 godina

Glumac je na svom Instagram profilu kroz godine često dijelio fotografije s ocem, uz mudrosti kojima je naučio njega i njegovu stariju braću i sestre.

Image
Foto: Twitter
RTL.HR/ 8.9.2021. u 9:15
Play ponuda

Hugh Jackman u ponedjeljak je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelio tužnu vijest o smrti svog oca, Christophera Jackmana koji je preminuo na australski Dan očeva. Uz njegovu fotografiju, glumac je podijelio dirljivu posvetu očevu životu.

"U ranim satima Dana očeva, moj je otac preminuo u miru", napisao je Jackman referirajući se na Dan očeva prema australskom kalendaru.

"Unatoč dubokoj tuzi, ispunjen sam velikom zahvalnošću i ljubavlju. Moj je otac bio, jednom riječju, izvanredan. Posvetio je svoj život obitelji, radu i vjeri. Molim da je sada u miru s Bogom", zaključio je objavu.

Jackman je u više navrata podijelio kako je snažno povezan s ocem, što ne čudi s obzirom na činjenicu da je sam odgojio njega i njegov braću i sestre. Njihova je majka napustila Australiju kada je Hughu bilo samo 8 godina jer se željela vratiti kući u Englesku. Unatoč tome, glumac je u kasnijim godinama života i s njom razvio dobar odnos.

Mnoge su zvijezde ostavile poruke podrške ispod objave o očevoj smrti, a među njima i Ryan Reynolds koji je napisao kako je "imao sreće upoznati ga."

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pukla ljubav

Razvodi se legendarni bosanski nogometaš nakon 28 godina ljubavi

Play ponuda

Više s weba