Ostalo

I Adele ima sramotne fotografije iz tinejdžerskih dana: Pogledajte kako je izgledala s ovom retro frizurom

Svi imamo pomalo sramote fotografije iz tinejdžerskih dana, pogotovo ako je na tulumima bilo prisutno i malo alkohola, no to postaje problem kada ta tinejdžerica postane zvijezda svjetskog glasa

L.K.
14.04.2022 19:15

Britanska pjevačica Adele je osim po svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima i pjesmama koje ne izlaze iz uha poznata i po jednoj odnajvećih fizičkih transformacija kojoj je publika svjedočila. Široj javnosti postala je poznata još 2008. godine, a od tada senjezina karijera u vrlo kratkom periodu "popela" na svjetsku razinu. Adele je posebno draga dijelu publike jer ne krije kako ima brojne zdravstvene probleme, od alkoholizma preko problema s glasnicama koje je u konačnici i operirala.

Osim fizičkog izgleda možda je bitnije njezino psihičko stanje za koje tvrdi kako se bitno popravilo nakon razvoda od poduzetnika Simona Koneckija s kojim ima 9-godišnjeg sina Angela .

Nedavno su njezine fotografije iz tinejdžerskih dana isplivale u medijima. Na njima pozira zagrljena s prijateljicom te pivom i cigaretom u ruci. Prema fotografiji može se pretpostaviti kako jeriječ orođendanskoj zabavi jer sama Adele nosi slavljenički bedž koji je prikačila na crnu majicu s bijelim točkicama. Posebnu pažnju plijeni njezina asimetrična frizura karakteristična za te godine.

Adele tinejdžerica

Ruku na srce, svi imamo pomalo sramote fotografije iz tinejdžerskih dana, pogotovo ako je na tulumima bilo prisutno i malo alkohola, no to postaje problem kada ta tinejdžerica postane zvijezda svjetskog glasa.

(FOTO: Profimedia)

Kao što je to i sama priznala, na prvoj dodjeli Grammyja kojoj je prisustvovala, Adele je tada bila ekstremno nesigurna u sebe, em što je početnica, em što nikako nije bila zadovoljna fizičkim izgledom.

Adele tinejdžerica

(FOTO: Profimedia)

Iako je danas neprepoznatljiva, problemi s viškom kilograma pratili su je kroz većinu karijere. Treba istaknuti kako je glazbenica na sceni još od 2008. godine nakon čega je na sceni provela još šest godina. I nije Adele samo šokirala obožavatelje tjelesnom transformacijom već je to učinila i 2016. godine kada je objavila kako se povlači iz svijeta glazbena deset godina i to zbog odgojasina Angela, ali i problemas glasnicama zbog kojih joj je pucao glas.

Pročitajte još
VIDEO Pijana Adele partijala u gay klubu: Skinula se pa zaplesala oko šipke
Adele tinejdžerica

Da nije sam radila na odgoju djeteta i glasnicama, pokazala je na objavljenim fotografijama u veljači 2020. godine na kojima je vidno mršavija. Navodno je u navedenom periodu od četiri godine skinula nevjerojatna 44 kilograma, a prema njezinim riječima, veliki poticaj za skidanje viška kilograma joj je bio odgoj sina i njezina pokretljivost. (FOTO: Profimedia)

U intervjuima za američki i britanski Vogue prošle godine otkrila je kako je uspjela dosegnuti idealnu težinu. Osim promjene prehrane, postala je ovisnica o vježbanju. Ponekad trenira i tri puta dnevno, kombinira kružne i funkcionalne treninge, a ako preskoči trening osjeća se toliko anksiozno da dalje ne može funkcionirati. Više nije jela dva obilna obroka dnevno, već je menu svela na nekoliko manjih, a demantirala je šuškanja kako je gubitak kilograma posljedica kontroverzne sirtuinske dijete.

Adele tinejdžerica

(FOTO: Profimedia)

Imidž bucke u javnosti, priznala je tada, ostavio joj je brojne traume. Pogotovo komentari brojnih žena za koje je smatrala da su joj trebale biti podrška, a ne najveća moguća kritika.

Pročitajte još
Kako i kada se ovo dogodilo? Adele trenutno izgleda genijalno, a pogledajte kakva je bila na početku karijere