Play ponuda
Play ponuda
NAŠOJ LJUBAVI JE KRAJ

I bogati plaču: Najslavniji razvodi u 2011.

Za bogate i slavne razvodi su postali svakodnevica. Preljubi i još češće nove ljubavi razlozi su zbog kojih bez problema i razmišljanja donesu odluku o razvodu. Tko je varao, a tko je bio prevaren u 2011. donosimo vam u našem pregledu.

Image
Foto: RTL
S.M./ 31.12.2011. u 17:15
Play ponuda

Raspad braka Patricije i Ivana Klasnića posljednji je u nizu na domaćoj sceni. Nakon osam godina, Patricia je podnijela zahtjev za razvod od proslavljenog nogometaša nakon što je u njegovom stanu u Manchesteru pronašla tuđu žensku odjeću i slike.

Javnost je početkom ljeta iznenadila i vijest o razvodu jednog bivšeg hrvatskog reprezentativca. Nakon 18 godina braka i zajedničkog života, Goran i Milana Vlaović odlučili su da je najbolje da svatko ode na svoju stranu.

To je odlučio i bračni par Čuljak – Šelebaj, doduše, uz prepucavanje i iznošenje prljavog veša u medije. Početkom lipnja voditeljica Dijana Čuljak Šelebaj potvrdila je da se nakon šest godina razvodi od poduzetnika Vladimira Šelebaja.

Svakako najpoznatiji razvod o kojem se priča još i danas je onaj pobjednice Big Brothera MarijaneČvrljak. Ljubav koja se dogodila između nje i mladog Beograđanina Nikole Nemeševića - Nemeša, i to pred očima javnosti, dovela je do raspada njenog trogodišnjeg braka s pomorcem Ivanom Čvrljakom.

A pred kamerama dogodila se ljubav i najpoznatijoj holivudskoj reality zvijezdi Kim Kardashian, no njena bajka trajala je samo dva mjeseca, točnije 72 dana. Nakon najraskošnijeg ovogodišnjeg vjenčanja, starleta je podnijela zahtjev za razvod od košarkaša New Jersey Netsa Krisa Humphriesa, a kao razlog je navela "nepomirljive razlike".

Poput atomske bombe u svijetu showbiza odjeknuo rastanak Jennifer Lopez i Marca Anthonyja. Izgledali su kao najsretniji bračni par na glazbenoj sceni, no nakon sedam godina su ipak odlučili kako je najbolje da se raziđu.

A zbog nevjere mlađahnog Ashtona Kutchera, njegov šestogodišnji brak s Demi Moore došao je svome kraju. Čak ni savjetovanje kod Brucea Willisa nije uspjelo spasiti njihov odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Savjetovanje nije pomoglo ni filmskom Terminatoru da spasi svoj celebrity brak. Arnold Schwarzenegger i članica slavnog klana Kennedy - Maria Shriver bili su zajedno punih 25 godina, a nakon što se saznalo da bivši kalifornijski guverner ima izvanbračno dijete s kućnom pomoćnicom, bračnoj sreći došao je kraj.

Naravno, bilo je još puno utrčavanja u tuđi bračni krevet, dramatičnih ispovijesti te bolnih rastava, a sigurno ih neće nedostajati ni u sljedećoj godini. 'Bračno prokletstvo' bogatih i slavnih bit će poželjno štivo i u 2012.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SATIRA I POL

Zgodni glumac iz 'Ruže vjetrova' hit je na TikToku! Zoran Pajić zna kako ugoditi mlađoj publici

Play ponuda

Više s weba