Ostalo

I bogati plaču - Zenyada sa svojim terapeutom najčešće razgovara o anksioznosti oko novca: 'Svakom bih to...

Pjevačici ovo nije prvi puta da progovara o potrebi za terapijom.

RTL.hr
11.09.2021 12:30

Izgleda da je kobna 2020. godina teško pala i stranim zvijezdama. Nedavno je o teretu financijske nesigurnosti koju je nametnula pandemija istupila pjevačica i glumica Zendaya, koja je u intervjuu za British Vogue priznala da je potražila i pomoć psihoterapeuta.

Da, naravno da idem na terapiju. Mislim, svakom tko je u mogućnosti i ima financijska sredstva za odlazak na terapiju, preporučila bih da to učini", rekla je.

Zvijezda je rekla kako smatra da nema ništa loše u tome. Štoviše, kako je rad na sebi uz osobu koja nam može pomoći lijepa i pozitivna stvar.

Otkrila je i kako sa svojim terapeutom najčešće razgovara o anksioznosti oko financija. Moja majka je štedljiva. Moj otac ima stav: 'Ne možeš trošiti kada si mrtav.' Ja se nalazim negdje između."

Iako zarađuje vrtoglave honorare, Zendaya priznaje da je anksiozna oko trošenja svog novca. Čak je ispričala anegdotu s odmora na kojemu je bila s najboljim prijateljem. Tijekom cijelog putovanja on je čuvao njezinu karticu, a zamolila ga je da s njome sve plaća i ne govori joj ništa o svoti novca koju su potrošili.

Nadate se da ćete imati karijeru u kojoj ćete biti u poziciji, financijski, da samo radite stvari koje volite jer uživate u radu i ne trebate se brinuti za druge stvari. No ja uvijek mislim, 'Uvijek ću trebati raditi.' Jer ako ne radim, sve već sutra može nestati", rekla je.