Play ponuda
Play ponuda
'TO JE LIJEPA STVAR'

I bogati plaču - Zenyada sa svojim terapeutom najčešće razgovara o anksioznosti oko novca: 'Svakom bih to preporučila'

Pjevačici ovo nije prvi puta da progovara o potrebi za terapijom.

Image
Foto: www.profimedia.hr
RTL.HR/ 11.9.2021. u 12:30
Play ponuda

Izgleda da je kobna 2020. godina teško pala i stranim zvijezdama. Nedavno je o teretu financijske nesigurnosti koju je nametnula pandemija istupila pjevačica i glumica Zendaya, koja je u intervjuu za British Vogue priznala da je potražila i pomoć psihoterapeuta.

„Da, naravno da idem na terapiju. Mislim, svakom tko je u mogućnosti i ima financijska sredstva za odlazak na terapiju, preporučila bih da to učini“, rekla je.

Zvijezda je rekla kako smatra da nema ništa loše u tome. Štoviše, kako je rad na sebi uz osobu koja nam može pomoći lijepa i pozitivna stvar.

Otkrila je i kako sa svojim terapeutom najčešće razgovara o anksioznosti oko financija. „Moja majka je štedljiva. Moj otac ima stav: 'Ne možeš trošiti kada si mrtav.' Ja se nalazim negdje između.“

Iako zarađuje vrtoglave honorare, Zendaya priznaje da je anksiozna oko trošenja svog novca. Čak je ispričala anegdotu s odmora na kojemu je bila s najboljim prijateljem. Tijekom cijelog putovanja on je čuvao njezinu karticu, a zamolila ga je da s njome sve plaća i ne govori joj ništa o svoti novca koju su potrošili.

„Nadate se da ćete imati karijeru u kojoj ćete biti u poziciji, financijski, da samo radite stvari koje volite jer uživate u radu i ne trebate se brinuti za druge stvari. No ja uvijek mislim, 'Uvijek ću trebati raditi.' Jer ako ne radim, sve već sutra može nestati“, rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
najbolji na svijetu

Moderna obitelj! Karim Benzema pozirao sa sinom, podržala ga bivša supruga, ali i sadašnja djevojka

Play ponuda

Više s weba