Ostalo

I dok su Harry i Meghan već danima na udaru javnosti, William i Kate oduševili svojim novim potezom

Meghan Markle i princ Harry podigli su puno prašine zbog korištenja privatnog aviona. S druge strane, Kate Middleton i princ William ponovno su postali miljenici nacije

Tabloid.hr
23.08.2019 10:36

I dok su princ Harry i Meghan Markle već danima na udaru britanske javnosti zbog toga što su u 11 dana četiri puta koristili privatni zrakoplov, princ William i Kate Middleton oduševili su ih svojim potezom.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea i njihovo troje djece otputovali su u Škotsku komercijalnim letom britanske low budget zrakoplovne tvrtke FlyBe, a kartu su platili nešto manje od 600 kuna po osobi.

Kraljevski par snimljen je kako se u 8:45 sati ukrcava u avion u Norwichu, a letjeli su do Aberdeena odakle su se uputili u dvorac Balmoral gdje kraljica Elizabeta II. provodi svako ljeto.

Ostali putnici u početku uopće nisu primijetili tko je s njima na letu.

"Kraljevska obitelj sjedila je naprijed. Često letim ovom linijom i nisam ništa primijetio. Nitko nije znao da su na letu. Tek nešto kasnije sam shvatio da Kateina mama sjedi nekoliko redova ispred mene", ispričao je jedan putnik.

"Puno je gluposti ovih dana izgovoreno o tome kako Harry i Meghan moraju putovati privatno radi sigurnosti. Ali kraljevska obitelj koristi jeftine letove već godinama, i princeza Diana je to činila često. William i Kate koji lete tako, i to bez ikakvih problema, pokazuju da je to moguće", rekao je Robert Johnson , kraljevski autor najpoznatiji po biografiji princa Charlesa .