Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVIM HITOM ZAPALILA ZRĆE

I FOTO: Franka se 'fura' na Rihannu

Lijepa Franka svojim je novim imidžem i još novijim hitom zapalila partijanere na Zrću i zagrijala ih za nadolazeće nastupe poznatih svjetskih DJ-a.

Image

franka batelić franka batelić

K. T./ 7.7.2011. u 10:09
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Puno je vremena prošlo otkad je poznata hrvatska pjevačica koja je Franka Batelić pobjedila u jednom domaćem showu i njime se proslavila. Sada je ona prava žena koja suvereno vlada plesnim podijem i naviknula je na svjetla reflektora.

U srijedu je doslovno zapalila poznatu zrćansku Papayu svojim najnovijim hitom "On Fire", koji se našao i na ovogodišnjoj ljetnoj CD kompliaciji Papaya kluba uz megazvijezde kao što su Tiesto, Swedish House Mafia, Freemasonsi i ostali.

U pauzi od snimanja spota lijepoj su Franki, koja je novom firzurom neodoljivo podsjetila na barbadošku ljepoticu Rihannu, društvo pravio producent njene nove hit pjesme pjesme Boris Đurđević te menadžer Siniša Bevanda.

Franka je u Papayi bila prvi put i oduševljena je energijom koja vlada u klubu. Ugodno se iznenadila koliko je stranih gostiju znalo riječi najnovijeg hita.

U petak u klubu Papaya nastupa najbolji DJ na svijetu Armin van Buuren, dok će u subotu plažu u sklopu Big Beach partyja okupirati legendarni britanski DJ Fatboy Slim.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NE PROPUŠTA UTAKMICE

Pojavila se još jedna navijačica Cityja

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba