Play ponuda
Play ponuda
kim ima novog očuha?

I mama Kardashian je ponovno zaljubljena!

Dok Bruce ljubi njezinu bivšu prijateljicu i suradnicu Rondu Kahamiru, ona se viđa s jednim od menadžera slavnog Justina Biebera, Coreyem Gambleom, a zadnji put je s njim uhvaćena na romantičnoj večeri u jednom restoranu u Sherman Oaksu.

Image
Foto: YouTube Screenshot
RTL/ 27.10.2014. u 8:14
Play ponuda

Nakon što je u medijima odjeknula vijest o novoj ljubavi bivšeg muža slavne KrisJenner, čini se kako je i ona spremna okrenuti novu stranicu u svom životu.

Dok Bruce ljubi njezinu bivšu prijateljicu i suradnicu Rondu Kahamiru, ona se viđa sa jednim od menadžera slavnog Justina Biebera, CoreyemGambleom, a zadnji put je s njim uhvaćena na romantičnoj večeri u jednom restoranu u Sherman Oaksu.

  Zatim su snimljeni i u subotu ujutro na aerodromu u Los Angelesu nakon što su proslavili 34. rođendan Kim Kardashian u Las Vegasu.

"Nemam pojma kako su te slike iz restorana završile u medijima jer nitko nije sjedio pored nas. Nadam se da to nije njezino maslo jer mi je jako draga. Upoznali smo se na rođendanu Ricarda Tiscija, gdje sam joj ja prvi prišao", otkrio je Corey o vezi s 58-godišnjom Kris.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
2 braka i 15 afera

Holivudski zavodnik šokira: Iako ima osmero djece, Clint Eastwood za najstariju kćer saznao prije dvije godine

Play ponuda

Više s weba