Ostalo

I njima je potreban predah: Zvijezde koje su se zbog mentalnog zdravlja povukle s društvenih mreža

Za većinu zvijezda društvene mreže su odlično mjesto za komunikaciju s obožavateljima, mjesto gdje mogu potvrditi ili opovrgnuti tračeve o sebi ili promovirati svoje posljednje poslovne pothvate. Neki od njih savladali su korištenje Instagrama i Twittera u svoju korist, ali nekima to nije pošlo od ruke. Klikom na 'SLJEDEĆA' pogledajte koje su zvijezde morale uzeti predah od društvenih mreža.

Tabloid.hr
10.01.2020 15:59

Kanye West

Svi se dobro sjećamo poznatih twetova Kanyea Westa . Reper je u više navrata obrisao svoj Twitter i Instagram profil kako bi samog sebe zaustavio u bespotrebnom brbljanjui time zaštitio svoje mentalno zdravlje.


Kendall Jenner

U studenom 2016. godine Kendall je odlučila napraviti pauzu od društvenih mreža i obrisati svoj Instagram profil. Pauza je trajala jedva tjedan dana.

Kasnije je u razgovoru s komičarkom Ellen otkrila: "Samo sam htjela malu pauzu. Svako jutro se probudim i prvo što napravim je pogledam Instagram, a isto radim i prije spavanja. Osjetila sam da previše ovisim o tome i trebala sam pauzu".


Ariana Grande i Pete Davidson

Nakon što su 2018. godine objavili da su zaručeni, Ariana Grande i Pete Davidson primili su mnogo kritika fanova.

Komičara je to toliko pogodilo da je obrisao profil na Instagramu, a Ariana je bila malo manje drastična pa je samoonemogućilakomentare na svoje fotografije. Naposljetku su raskinuli zaruke, a Arianine fotke danas slobodno možemo komentirati.


Blake Lively

Glumica Blake Lively pokazala je kako brisanje profila na društvenimmrežama može biti odličan marketinški potez.

U svrhupromocijefilma ' A Simple Favor ' Blake je sa svog Instagram profila obrisala sve fotografije i otpratila sve prijatelje, uključujući i supruga Ryana Reynoldsa . Fanovi su se prvo šokirali, no ubrzo su shvatili o čemu se radi.


Selena Gomez

Pjevačici su2017. godine hakeri preuzeli Instagram profil i objavili kompromitirajuće fotografije tadašnjeg partnera Justina Biebera . Selena je nakon incidenta obrisala svoj profil, no kasnije ga je opet aktivirala. Obožavatelji tvrde kako se ponašanje pjevačice na društvenim mrežama skroz promijenilo nakon incidenta.


Lizzo

Pjevačica Lizzo više nije imala živaca odgovarati hejterima na Twitteru pa je napisala: "Nemogu više trpiti ova s*anja na Twitteru... Previše trolova...", nakon čega jeobrisala svoj profil.

Ipak, njen profil na Twitteru je danas aktivan, ali ga ne vodi pjevačica nego njezin tim.


Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown , zvijezda serije ' Stranger Things ', na Twitteru je optužena za navodne homofobne ispade, a pritisak nije podnijela pa je svoj profil obrisala. Nakon nekog vremena profil je ponovno aktivirala kako bi svojmobožavateljima poručila da joj nedostaju.


Rihanna

Početkom 2014. godine dogodilo se nezamislivo - Rihanna je nestala s Instagrama. Pjevačica je tvrdila kako se radilo o propustu Instagrama i da profil nije obrisala namjerno. Vratila se nakon šestmjeseci, a obožavatelji dan njezinog povratka na Instagram i dalje nazivaju 'The Rihturn'.


Chrissy Teigen

Chrissy je 2014. godine rekla kako će izbrisati Twitter zbog prijetnji smrću koje je dobivala nakon što je komentirala oružani napad u Kanadi.

Napisala je kako "ne može jasno vidjeti kroz more mržnje na Twitteru"i obrisala profil. Manekenka nije dugo izdržala pa je profil ponovno aktivirala nakon samo tjedan dana. Objasnila je da joj je dosadno bez Twittera i da joj nedostaju fanovi.


Taylor Swift

Taylor je 2015. godine rekla kako misli da njezini obožavatelji trebaju odmor od nje pa jeprestalaobjavljivati fotke na društvenim mrežama. Netomprije izlaska albuma ' Reputation ' 2017. godineobrisala je sve objave na Instagramu, a nakon izlaskaobjavljivala je samo kratke isječke pjesama i video spotova. Redovnom objavljivanju fotografija vratila se krajem iste godine.