Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TOP 5 BLASFEMIČARA

I ove su zvijezde isprovocirale crkvu!

Nije samo Mataniću i ekipi uspjelo izrežirati i pokrenuti mali križarski rat u Hrvatskoj! Naša se zemlja u još nekoliko navrata podijelila zbog blasfemičnih ispada naših estradnjaka. Tko se i kako do sada drznuo dirnuti u ono što Crkva smatra svetinjom - donosimo u rubrici Top 5.

RTL/ 20.1.2013. u 18:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kažu da je svaka reklama dobra reklama!  Provjereno je da naslovnice puni tzv. blasfemija. Jer,  katolička će Hrvatska baš uvijek stati na obranu svojih svetinja. Nije Gavella prva koja se poigrala s katoličkom ikonografijom! Godinama prije to su učinili i medijsku prašinu podigli ovi dovitljivci!

Nives se nije htjela ili nije znala ismijavati. Napisala je knjigu, začinila je silovanjima, preljubima i pobačajima. Na promociju je posebno mjesto sačuvala za najeksponiranijeg hrvatskog svećenika. I uspjeh je nije mimoišao.

Soraja više ne može iznenaditi. Nema toga što ona ne bi izjavila ili napravila za svojih pet minuta slave. Kaže da joj to nije jedini cilj, a opet koristi sva moguća sredstva kako bi javnost natjerala da skrene pogled na njezine obline! Za srpski je Playboy svoje atribute sakrila - križem!  Ali i otvorila si prostor u medijima!

Trinaest godina Baretu je trebalo da objavi novi album. Uplašio se da su ga fanovi zaboravili. Pa kako obnoviti ljubav - nego provokacijom! 

A kakva bi to top lista bila bez nje - kraljice! Seve je uvijek znala pronaći dobar recept za vlastitu promociju. Ali, i kraljica je imala potrebu poigrati se s crkvom! Vjerske udruge su se zgražale, pozivalo se na bojkot njezinih koncerata. Ali ništa nije zasjenilo Sevkinu estradnu nadmoć. Javnim istupima poput ovog, Severina je dokazala da je nekadašnji Tutićev projekt izrastao u pjevačku zvijezdu koja ima što za poručiti. I zna kako svjetla reflektora godinama zadržati upravo na sebi!

Postoje već 25 godina, postali su rock legende, a svoj su PR doveli do vrhunca! Skidali su se goli, obrušili se na premijerku  i onda udarili po onome gdje su Hrvati izgleda najosjetljiviji.

Istospolni brak među svećenstvom  - samo je jedna od provokacija koja je LET 3 zacementirala na naslovnice. Međutim, za riječke bi se rokere teško moglo reći da s Vatikanom ratuju zbog komercijalnih razloga. Njihova provokacija ipak ima viši cilj, poruku! Što nismo sigurni da bi se moglo reći za druge aktere naše priče.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sofija Šašić

Duško Tošić ima novu djevojku? Majka mlade influencerice dugogodišnja je Jelenina prijateljica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba