Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
seksualno uznemiravanje

I popularni komičar suočen s optužbama: 'Pozvao nas je u sobu i počeo mastrubirati'

Tri od pet žena koje su iznijele svoja svjedočanstva izjavilo je da se Louis C. K. samozadovoljavao pred njima

Image
Foto: © Splash/Guliver images
Tabloid.hr/Hina/ 10.11.2017. u 10:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pet žena iznijelo je optužbe o seksualnom uznemiravanju protiv 50-godišnjeg američkog komičara Louisa C. K. u tekstu objavljenom u četvrtak u New York Timesu, prenosi agencija Reuters.

Tri od pet žena koje su iznijele svoja svjedočanstva izjavilo je da se Louis C. K. samozadovoljavao pred njima. Komičarke Dana Min Goodman i Julia Wolov izjavile su da ih je njihov kolega 2002. godine pozvao u svoju hotelsku sobu tijekom festivala komedije u Aspenu i potom masturbirao pred njima. Još tri žene navele su slična iskustva.

Reuters je pokušao doći do reakcije komičara, ali je njegov PR-ovac Lewis Kay odgovorio da će se C. K. očitovati pisanom izjavom u "nadolazećim danima".

U Timesovu tekstu C. K. je odbacio sve optužbe i nazvao ih 'glasinama', kad su ga upitali za komentar tijekom promocije njegovog filma "I Love You Daddy" (Volim te tatice) u Torontu u rujnu ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U četvrtak je u New Yorku naprasno otkazana promocija spomenutog filma, neposredno prije nego što je Times objavio svoju priču. 

Louis C. K. je dobitnik Emmyja i jedan od najpopularnijih stand-up komičara, a u svojim je nastupima često koristio doskočice sa seksualnim aluzijama u kojima se spominje i masturbacija.

Upravo se čita

Image
GLASAJTE U NAŠOJ ANKETI

ANKETA Što mislite koga su eksperti spojili u novoj sezoni 'Braka na prvu'?

Ovaj je 50-godišnji komičar posljednji u nizu poznatih osoba iz svijeta zabave koji je optužen za seksualno uznemiravanje, a koje su počele s optužbama protiv filmskog producenta Harveyja Weinsteina te glumaca Kevina Spaceyja i Stevena Seagala.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sretna obitelj

Kako funkcionira odnos mame Kosor i sina jedinca?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba