Ostalo

I službeno je gotovo: Kim Kardashian predala papire za razvod, traži skrbništvo nad djecom

40-godišnja Kim je u petak predala zahtjev za rastavu braka.

Tabloid.hr
20.02.2021 09:00

Iako se o tome šuška već mjesecima, sada je službeno.

Jedan od najpoznatijih parova showbiznisa, Kim Kardashian i Kanye West rastaju se nakon šest godina braka i četvero djece.

Strani mediji pišu kako je 40-godišnja Kim u petak predala zahtjev za rastavu braka, a TMZ doznaje kako traži zajedničko skrbništvo nad njihovih četvero djece. Navodno je Kim još prošlog ljeta angažirala svoju odvjetnicu, što znači da je duo mjesecima glumio da je sve u redu.

Kanye West i Kim Kardashian

(FOTO: Instagram)

Parveć neko vrijeme nije viđen zajedno, a žive i na odvojenim adresama. Ona u Los Angelesu, on na ranču u Wyomingu gdje navodno piše nove pjesme. Ipak, osebujni reper viđen je prošlog petka s vjenčanim prstenom na ruci te tužnim izrazom lica u Malibuu, jer nanovije vijesti tvrde kako mu je sve teže te kako je još vjerovao da će spasiti brak.

Podsjetimo, par se prvi put upoznao 2004. godine, no bili su dugogodišnji prijatelji, dok među njima nije zaiskrilo. Priča ide tako da je reper strpljivo čekao da Kim završi s ostalim muškarcima u svom životu i brakovima. Osam godina nakon prvog susreta par je potvrdio vezu, a vjenčali su se 2014. godine te imaju četvero djece.

Navodno par nikako nije mogao prebroditi krizu i Kanyeove prošlogodišnje "epizode" u kojima je javno govorio ružne stvari o Kim i njezinoj obitelji tvrdeći kako se ne može razvesti od nje, dok je njezinu majku i menadžericu Kris Jenner usporedio sa sjevernokorejskim vođom Kim Jong-unom.

Kris Jenner

(FOTO: Instagram)

Također, tijekom svoje propale predsjedničke kampanje izjavio je kako je njegova supruga ozbiljno razmišljala o tome da pobaci njihovo prvo dijete North. Kim je u početku javno stala u obranu svog supruga te istaknula kako pati od bipolarnog poremećaja, no kako je cijela obitelj uz njega, no navodno joj je dosta svega te je prijateljima otkrila kako je mentalno narasla od početaka njihove veze, tj. mentalno je očito prerasla problematičnog supruga.

Bilo je i priča kako se Kanye pomirio s razvodom, jer je i njemu bilo jednako dosta supruge i njezine obitelji. Kako god bilo, završena je još jedna slavna ljubavna priča...