Ostalo

I Uma Thurman je bila Weinsteinova žrtva: 'Ne zaslužuješ čak ni metak'

Uma Thurman progovorila je o Harveyju Weinsteinu i indirektno otkrila da je i ona bila žrtva njegovog zlostavljanja

Tabloid.hr
24.11.2017 09:59

Uma Thurman , koja je radila na sedam Weinsteinovih filmova, uključujući 'Pakleni šund' i 'Kill Bill', povodom američkog Dana zahvalnosti objavila je status na Instagramu u kojem je napisala da je zahvalna što je živa.

"Sretan Dan zahvalnosti svima. Zahvalna sam što sam živa, zbog svih onih koje volim i koji imaju hrabrosti zauzeti se za druge. Nedavno sam rekla da sam ljuta i imam nekoliko razloga za to. #metoo, u slučaju da to niste primijetili prema izrazu mog lica. Smatram da je važno uzeti si vremena, biti pošten, biti precizan.Stoga, sretan Dan zahvalnosti svima. Osim tebi Harvey i tvojim zlim urotnicima, drago mi je da se situacija odvija polako, ne zaslužuješ čak ni metak. Čekajte nove informacije", napisala je Uma uz fotku iz filma "Kill Bill: Volume 2" koji je producirao Miramax čiji su osnivači Harvey i njegov brat Bob Weinstein .

Thurman je glumila lik Beatrix Kiddo , a fotografija je iz scene u kojoj se Beatrix zaklela da kreće ukrvavi osvetnički pohod.

Uma je nedavno, kada su je upitali za Weinsteina, izjavila kako ćekada bude manje ljuta i bijesna kazati sve što ima u vezi s tim slučajem.

Nakon njene objave na Instagramu, glumica Rose McGowan ,koja je među prvima progovorila o Weinsteinovom zlostavljanju, na Twitteru je napisala: 'Bok Uma, dobrodošla'.