Ostalo

Iako ima troje djece, Kardashianka tek u 42. godini postala spremna za ozbiljnu vezu?

Kourtney iz devetogodišnje veze sa Scottom Disickom ima troje djece, no s bivšim je ostala u vrlo prijateljskim odnosima zbog mališana. S druge strane, Travis iza sebe ima dva propala braka, a iz drugog ima i dvoje djece.

Tabloid.hr
09.03.2021 12:30

Najstarija sestra najpopularnije reality obitelji, Kourtney Kardashian , uživa u novoj ljubavi s bubnjarom grupe Blink 182, Travisom Barkerom . Par je godinama vezalo blisko prijateljstvo, a onda je prije nekoliko mjeseci zaiskrilo.

Od tada ih često možemo vidjeti zajedno iako je mnogima na prvi pogled ovo dvoje bilo nespojivo.

Kourtney i Travis

(FOTO: www.profimedia.hr)

Kourtney iz devetogodišnje veze sa Scottom Disickom ima troje djece, no s bivšim je ostalau vrlo prijateljskim odnosima zbog mališana. S druge strane, Travis iza sebe ima dva propala braka, a iz drugog ima i dvoje djece.

A sada je jedan izvor za magazin People otkrio da je Kourt "pala" na Travisa zbog njegove ozbiljnosti i dobrog odnosa njihove djece. "Kourtney i Travis imaju dugu povijest kada je prijateljstvo u pitanju. Godinama su bili kao obitelj. Kourtney ga zaista voli, jako je dobar, opušten i odrastao. Ona je sada u fazi života u kojoj je spremna na vezu s ozbiljnim muškarcem. Njezine sestre ga obožavaju", otkrio je izvor.

Prije nekoliko je dana Travis gostovao u jednoj emisiji gdje je progovorio o svojim bivšim vezama.

"Do sada sam hodao s djevojkama koje nisu imale djecu i nije bilo jednostavno jer nisu razumjele zašto ne želim s njma svaki dan na večeru ili zašto ih ne želim vidjeti svaku noć. Sada provodom vrijeme sa ženom koja je odlična majka, prijatelj i ne moram brinuti oko svih tih stvari. Sve dolazi prirodno", otkrio je.