Ostalo

Iako Maja Šuput još ne želi priznati da ljubi asistenta Marka, njezina potencijalna svekrva je sve rekla

Kad Maja Šuput slavi rođendan, očekujte spektakl! Jer baš to je i priredila svojim prijateljima, obožavateljima, ali i našoj kameri. Ipak, pazila je da ne snimimo nježne poglede koje razmjenjuje sa svojim dečkom, asistentom Markom

Ana Miščević
26.09.2016 18:05

Maja Šuput proslavila je 37. rođendan i to ne krije, ali nismo mibili jedini čestitari. Ludo je slavlje priredila svojim najbližim prijateljima u VIP zoni RujanFesta gdje je održala koncert.

Među prijateljima se ističu menagerica, stilist, najbolja prijateljica i dečko (ako se ne varamo)?

"Koji dečko? Ja ne znam ništa, tu ima puno dečkiju", kratka je bila Maja.

Ovime je svakako zbunila svoje obožavatelje, a na pitanje o tome ima li ili nema dečka, rekla je:

"A neću vam to reći, recimo da nemam. Lakše je tako. Ovako - možda imam, možda nemam, avi me uhvatite ako možete", tvrdi ona.

Nije bilo teško uhvatiti ih zajedno.On je uvijek uz nju, već neko duže vrijeme, a ona nam itekako daje do znanja da je Marko Matić muškarac vrijedan njezine pažnje. On je mazi i pazi, te vodi brigu da njegovoj kraljici ništa ne fali, čak ni mrva šlaga sa rođendanske torte.

Stoički je, zato, pitanja o vezi svoga sina i popularne pjevačice podnjela Markova mama.

"Ja ne znam jesu li su oni u vezi, nisu mi to jošrekli. Ako jesu, ja sam sretna", rekla je Mirjana Matić , Markova majka.

Sreću ne krije ni Maja - u njezinom se životu čini se sve poklopilo pa su želje za rođendan vrlo jednostavne - samo da sve ostane ovako kako je.

"Stvarno sam u najboljoj životnoj fazi i poslovno i praivatno i tjelesno, sve je doseglo svoj vrhunac. Ja bih htjela da ostane ovako, ali stvarno je naporno ovako živjeti. Trebat će mi dosta energije ako mislim nastaviti ovim tempom,a do 40.da rodim!" rekla je Maja.

"Ja joj to želim od srca zato što sam ja postala majka sa 20 i to je nešto najljepše u životu i što mi se desilo", kazala je Markova majka.

Maji se sreća događa na svakom njezinom koncertujer publika je i dalje njezin pokretač. Baš kao i prijatelji koji su rođendanski nastup začinili posebnim iznenađenjem.

Najljepši rođendanski stajling svojoj je prijateljici pribavio Marko Grubnić , Majin najbolji priajtelj.

Što je prvo što Maja Šuput napravi kad se probudi?

"Ja mislim da pošalje meni poruku", otkrio je Grubnić.

A što će na to reći onaj drugi Marko, ljepotan s Majinih društvenih mreža, koji je već postaomiljenik njezine publike, a mnogi nagađaju i njezina srca!? Vjerojatno ništa, jer ako su istinita šuškanja, ipak je on muškarac kojeg snena pjevačica prvog ugleda kada ujutro otvori oči.