Play ponuda
Play ponuda
odgovor na prozivke

Igor Kojić stao u Severininu obranu: na Instagramu se obračunao s Milanom Popovićem i nije birao riječi

Nakon najnovijih prozivki koje je Milan Popović uputio na Severinin račun zbog skrbništva nad njihovim sinom Aleksandrom, Igor Kojić stao je u obranu svoje supruge

Image
Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 24.3.2016. u 10:20
Play ponuda

Nakon najnovijih napada Milana Popovića na račun bivše partnerice Severine zbog skrbništva nad njihovim sinom Aleksandrom, pjevačicin suprug Igor Kojić stao je u njezinu obranu.

Image
borba za ravnopravno roditeljstvo

Donosimo vam ekskluzivni intervju s Milanom Popovićem: bivši Severinin partner ne odustaje od borbe za sina

Image
borba za ravnopravno roditeljstvo

Donosimo vam ekskluzivni intervju s Milanom Popovićem: bivši Severinin partner ne odustaje od borbe za sina

Kojić se putem društvenih mreža odlučio obračunati s Popovićem pa je na Instagramu objavio tekst u kojem piše kako u tvrdnjama Severinina bivšeg zaručnika da ona pokušava malog Aleksandra odvojiti od oca, nema istine.

"U Americi postoji sindrom... Uskraćuju viđanje, znači ograničavaju susrete i druženje, na sve moguće načine pokušavaju oca spriječiti u provođenju vremena sa svojim djetetom"

Nisam čitao kakav sindrom postoji u Americi, ali sam "vidio" da netko samoinicijativno ne vidi i ne čuje pet mjeseci, pa tri mjeseca pa dva mjeseca, vlastito dijete.

Pa se pitam kakvu nam to mogućnost treba sustav dati? Možda mogućnost da krivotvorimo putovnicu ili danas netko prat/uhodi mjesecima?", stoji u teksu koji je Kojić objavio na Instagramu.

Uz tekst je Kojić stavio i citat Patrijarha Pavla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Kada dođe do rasprave, neka su vam riječi blage, a dokazi jaki, a ja iz iskustva znam da su riječi jače uvijek kada su dokazi slabi", napisao je Kojić.

Podsjetimo, Milan Popović je prije nekoliko dana sudjelovao na zagrebačkoj press konferenciji  kao govornik ispred Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo koja ima cilj potaknuti da model ravnopravnog roditeljstva istinski zaživi i u Hrvatskoj.

Tom prilikom je rekao kako njegova bivša partnerica Severina krši ravnopravnu podjelu roditeljstva.

"Nedavno sam čitao da postoji sindrom takozvane zlonamjerne majke u procesu razvoda tj. rastave. Uskraćuju viđanje, ograničavaju susrete i druženja, na sve moguće načine pokušavaju oca spriječiti da uživa u tom provođenju vremena sa svojim djetetom ako dođe u priliku da provodi vrijeme sa svojim djetetom", rekao je Popović koji tvrdi i da ga je Severina lažno prijavila za nasilje u obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
POZITIVNE VIJESTI

Milko za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'U obitelj nam stižu dvije prinove i jako se veselim!'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
23. GODIŠNJICA SMRTI

Na jednoj od svojih posljednjih fotografija, princeza Diana je gledala u ljude koji su ju 'odvezli' u smrt tugujući za muškarcem s kojim nije mogla biti

Play ponuda

Više s weba