Ostalo

Ima i dijete sa striptizetom: Zaveo je udovicu svog brata, a slavni tata javno je blagoslovio tu vezu

Hunter Biden, sin Joea Bidena, iza sebe ima brojne skandale kojih bi se posramio i Donald Trump.

Tabloid.hr
05.11.2020 14:00

Ako ste mislili kako samo još uvijek aktualni američki predsjednik Donald Trump ima skandaloznu obitelj, razmislite još jednom.

Skandala nije bila pošteđena niti obitelj njegovogprotukandidata na izborima, demokrat Joea Bidena s kojim još uvijek vodi bitku za pobjedu. Dosad se o 77-godišnjem Bidenu pisalo uglavnom kroz njegove životne tragedije, a bivši američki potpredsjednik preživjeo je zaista puno životnih udaraca.

Joe i Hunter Biden

(FOTO: www.profimedia.hr)

1966. godine Biden je diplomirao pravo te se vjenčao Neiliom Hunter . Par je dobio troje djece, sinove Beaua (Josepha) i Huntera (Roberta) te kći Naomi koja je stigla prva. Nažalost, velika obiteljska sreća nije bila dugog vijeka.

Bidenova supruga je tijekom božićnih praznika 1972. godine otišla kupiti jelku i božićne ukrase s djecom, a onda se dogodila stravična prometna nesreća. Kamion se zabio u automobil njegove obitelji, a supruga i kći poginule su na mjestu. Sinovi su preživjeli, no bili su teško ozlijeđeni. Bilo je to sedam dana prije Božića.

Biden je preko noći postao udovac s dvoje male djece koja su postala centar njegovog svijeta, a onda je tri godine kasnije upoznao drugu suprugu, profesoricu engleskog jezika i književnosti, Jill Jacobs .

Vjenčali su se 1977. godine, ona je preuzela brigu o dječcima, a 1981. godine par je dobio kći Ashley. I kad se činilo kako je Biden ponovno stvorio sretan i miran život, ponovno se dogodila obiteljska tragedija. Njegovom sinu Beau dijagnosticiran je zloćudan tumor na mozgu. Prošao je dvije operacije te brojne agresivne terapije, no izgubio je životnu bitku u 46. godini života.

Za skandal se nakon toga pobrinuo njegov sin Hunter. Danas 50-godišnjak je od 2019. godine u sretnom braku s Melissom Cohen s kojom je prije nekoliko mjeseci dobio dijete, a to mu je drugi brak.

Hunter Biden i supruga Melissa

(FOTO: www.profimedia.hr)

Prethodno je bio oženjen s odvjetnicom Kathleen Biden s kojom ima troje djece, sina i dvije kćeri. Par je bio u braku od 1993. do 2017. godine, a 2015. godine njegovo se ime, unatoč tome, našlo na popisu klijenata stranice za izvanbračne veze Ashley Madison.

Kathleen i Hunter Biden

(FOTO: www.profimedia.hr)

Hunter ima i izvanbračno dijete s punom mlađom Lunden Alexis Roberts koja je po zanimanju striptizeta, a da je on otac djeteta potvrđeno je 2019. godine na sudu u Arkansasu.

Hunter je bio ovisan o alkoholu i drogama, no ništa od svega navedenog nije sablaznilo javnost kao njegova veza s udovicom svog brata Beaua, Hallie Biden . Otac Joe i pomajka Jill otvoreno su odobravali tu vezu koja je započela 2017. godine te je trajala navodno do 2019. godine, smatrajući kako je lijepo štp su pronašli nešto dobro da krenu dalje nakon tragedije.

Beau Biden i Hallie Biden

(FOTO: www.profimedia.hr)

Za vrijeme veze s njom napravio je dijete striptizeti.