Ostalo

Imali su 16 i nisu ni sanjali što ih čeka: Pogledajte kako su izgledale audicije članova benda One...

Iako su se na audiciju prijavili kao solo pjevači, iz natjecanja su izašli kao bend koji je sljedećih nekoliko godina rušio svjetske rekorde

Tabloid.hr
31.03.2020 14:15

Nema osobe na svijetu koja nije čula za jedan od najpoznatijih boy bendova današnjice, One Direction . Riječ je o mladoj šestorki koja je skinula sve rekorde i pridobila hordu fanova zbog kojih su se našli na samom vrhu svjetske glazbene scene.

Postali su prvi britanski sastav u povijesti koji je s debitanskim albumom došao na vrh američke glazbene ljestvice Billboard 200. Njihove je nagrade teško i izbrojati, a 2013. su zaradili 75 milijuna dolara zbog čega su postali drugi najplaćenije zvijezdemlađe od 30 godina.

Niall Horan , Liam Payne , Harry Styles , Louis Tomlinson i Zayn Malik , tako je izgledao prvotni sastav koji je nastao prije deset godina, no 2015. je s popisa ispao Zayn Malik koji se odlučio okrenuti solo karijeri. Fanovi su bili u nevjerojatnom šoku i teško su prihvatili što je mnogima omiljeni član samo otišao. One Direction je prvi koncert bez Zayna održao u južnoj Africi, Johannesburgu, u sastavu u kojem još nikada nosu nastupali.

Bend u novom peteročlanom sastavu je 2015. izbacio i prvi singl bez Zayna "Drag Me Down", a veoma je brzo postao pravi hit.

No, godinu nakon što je Zayn otišao iz benda, cijeli se One Direction raspao, točnije, 2016. su otišli na neodređenu pauzu s koje se još uvijek nisu vratili. Svatko od njih radi svoju glazbu te se bavi vlastitim projektima, no od tada nisu surađivali.

Mi smo vas sadaodlučili vratiti na sami početak. Članovi benda su se upoznali 2010. na audiciji za britanski X Factor . Iako su se prijavili kao solo pjevači, spojili su ih u bend, a nitko nije mogao ni sanjati da će doseći uspjeh kakavjesu. Potpisali su za diskografsku kuću Simona Cowella koji je i jedan od članova žirija X Factora.

Sada vas vraćamo 10 godina unatrag na same početke nastavka jednog od najpopularnijih bendova svih vremena.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.