Ostalo

Imamo fotke! Utučeni Kanye još uvijek nosi vjenčani prsten, iako Kim ne želi više ništa s njim

Posljednja izvješća tvrde kako je Kanyeu sve teže zbog razvoda od Kim Kardashian.

Tabloid.hr
19.02.2021 15:30

Iako još uvijek nema službene potvrde da se razvode, očito je kako nešto ne štima u braku Kim Kardashian i Kanyea Westa .

Kao prvo, par već neko vrijeme nije viđen zajedno, a žive i na odvojenim adresama. Ona u Los Angelesu, on na ranču u Wyomingu gdje navodno piše nove pjesme.

Kanye West

(FOTO: www.profimedia.hr)

Podsjetimo, par se prvi put upoznao 2004. godine, no bili su dugogodišnji prijatelji, dok među njima nije zaiskrilo. Priča ide tako da je reper strpljivo čekao da Kim završi s ostalim muškarcima u svom životu i brakovima. Osam godina nakon prvog susreta par je potvrdio vezu, a vjenčali su se 2014. godine te imaju četvero djece.

Navodno par nikako nije mogao prebroditi krizu i Kanyeove prošlogodišnje "epizode" u kojima je javno govorio ružne stvari o Kim i njezinoj obitelji tvrdeći kako se ne može razvesti od nje, dok je njezinu majku i menadžericu Kris Jenner usporedio sa sjevernokorejskim vođom Kim Jong-unom.

Također, tijekom svoje propale predsjedničke kampanje izjavio je kako je njegova supruga ozbiljno razmišljala o tome da pobaci njihovo prvo dijete North. Kim je u početku javno stala u obranu svog supruga te istaknula kako pati od bipolarnog poremećaja, no kako je cijela obitelj uz njega, no navodno joj je dosta svega te je prijateljima otkrila kako je mentalno narasla od početaka njihove veze, tj. mentalno je očito prerasla problematičnog supruga. Bilo je i priča kako se Kanye pomirio s razvodom, jer je i njemu bilo jednako dosta supruge i njezine obitelji.

Ipak, najnovije vijesti tvrde kako je osebujni reper jako potresen cijelom situacijom te kako mu nije dobro. "Uznemiren je i vrlo tužan. Zna da je brak gotov i da se trenutno ništa ne može učiniti. Također zna što gubi s Kim. Jednostavno nisu na istoj stranici kada je u pitanju njihova budućnost kao obitelj i Kim je ok s tim", otkrio je izvor blizak reperu, kao i to da je reper oduvijek vjerovao u čuda pa vjeruje da postoji šansa da papiri ne budu na kraju potpisani.

U prilog takvim tvrdnjmama ide i činjenica da osebujni reper još uvijek nosi vjenčani prsten na ruci s kojim je nedavno viđen vrlo ozbiljnog izraza lica u Malibuu gdje je imao poslovne obaveze.

S druge strane, mnogi su zaključili kako Kim izgleda sve ljepše otkad nije s njim, pa se čini da ovdje znamo kome je smrknulo, a kome svanulo.