Ostalo

Imamo novu 'zvijezdu tjedna': Između dvije omiljene pjevačice za jednu je glasalo vas 80 posto!

Naša akcija i ovoga tjedna ide dalje. Ostanite uz nas, jer uskoro predstavljamo nove kandidate.

Tabloid.hr
27.04.2020 07:50

Imamo novu "zvijezdu tjedna" koju ste izabrali upravo vi, dragi čitatelji RTL Tabloida !

Podsjetimo, svakog tjedna mi vam na izbor nudimo po dvije zvijezde i njihov doprinos u borbi protiv koronavirusa, a vi svakoga petka u našoj anketi na službenoj Facebook stranici RTL Tabloida zatim birate svog favorita.

Dosad su naše "zvijezde tjedna" bili Luka Modrić, Bojan Bogdanović i Šime Vrsaljko , a prošlog tjedna imali smo malo drugačiji izbor.

Naime, po prvi smo vam put na izbor dali dvije svjetski poznate zvijezde, a to su bile pjevačice Rihanna i Taylor Swift .

Rihanna je donirala čak pet milijuna dolara za borbu protiv koronavirusa na svom rodnom Barbadosu. Slavna ljepotica to je učinila još krajem ožujka putem svoje zaklade Clara and Lionel Braithwaite koja nosi ime po njezinoj baki i djedu.

S druge strane je Taylor Swift koja je uplatila pozamašni iznos novca na račun dvoje svojih obožavatelja koji su ostali bez posla te trenutno nemaju kako platiti hranu i ostale osnovne životne potrepštine. Radi se o 20 tisuća kuna, a navodno oni nisu jedini kojima je pomogla.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

I odlučili ste kako je pobjednica Rihanna s velikodušnom donacijom i to s uvjerljivih 80% glasova! Čestitamo, a naša akcija i ovoga tjedna ide dalje. Ostanite uz nas, jer uskoro predstavljamo nove kandidate.