Play ponuda
Play ponuda
'štetočina s crvenog tepiha'

Incident u Cannesu: Legao na pod i zavukao joj se ispod haljine

Poznati 'šaljivac' s crvenog tepiha, ukrajinski novinar Vitalij Seduk, ovaj put je pripremio incident na filmskom festivalu u Cannesu gdje se glumici Americi Ferreri zavukao ispod haljine.

Image
Foto: AP Images
RTL/ 17.5.2014. u 16:06
Play ponuda

Vitalij Sedluk, 'serijska štetočina s crvenog tepiha', kako su ga prozvali mediji, ponovno je dokazao kako ni jedna zvijezda na crvenom tepihu nije sigurna što se njega tiče, a ovaj put je nastradala glumica America Ferrera.

Naime, ukrajinski novinar kojem je u zadnjem pohodu glumac Will Smith opalio šamar kada ga je htio poljubiti u usta, ovaj put je izveo scenu na filmskom festivalu u Cannesu.

Za vrijeme premijere filma 'How to Train Your Dragon 2' (Kako izdresirati zmaja 2) dotrčao je na crveni tepih, legao na pod i zavukao glavu ispod Americine haljine dok je ona pozirala fotografima s kolegama glumcima Kitom Harringtonom i Cate Blanchette.

Osiguranje je odmah dotrčalo kako bi ga maknulo s tepiha, a glumica je ostala vidno zatečena i uzrujana zbog ovog incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Vitalii Sediuk je oko vrata imao propusnicu, no još se ne zna kako ju je uspio dobiti, s obzirom na svoju lošu reputaciju.

Sediuk je prethodno na dodjeli filmskih nagrada SAG zagnjurio lice u prepone Bradleyja Coopera, istu je spačku napravio i Leonardu DiCapriju, a na dodjeli Grammyja uletio je na pozornicu tijekom Adelinog govora.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'opasne vibracije'

Tina Katanić nakon skandala radi punom parom: snimila je novi video s četvoricom mladića

Play ponuda

Više s weba