Ostalo

Incident u Cannesu: Legao na pod i zavukao joj se ispod haljine

Poznati 'šaljivac' s crvenog tepiha, ukrajinski novinar Vitalij Seduk, ovaj put je pripremio incident na filmskom festivalu u Cannesu gdje se glumici Americi Ferreri zavukao ispod haljine.

RTL
17.05.2014 16:06

Vitalij Sedluk , 'serijska štetočina s crvenog tepiha', kako su ga prozvali mediji, ponovno je dokazao kako ni jedna zvijezda na crvenom tepihu nije sigurna što se njega tiče, a ovaj put je nastradala glumica America Ferrera .

Naime, ukrajinski novinar kojem je u zadnjem pohodu glumac Will Smith opalio šamar kada ga je htio poljubiti u usta, ovaj put je izveo scenu na filmskom festivalu u Cannesu.

Za vrijeme premijere filma 'How to Train Your Dragon 2' (Kako izdresirati zmaja 2) dotrčao je na crveni tepih, legao na pod i zavukao glavu ispod Americine haljine dok je ona pozirala fotografima s kolegama glumcima Kitom Harringtonom i Cate Blanchette .

Osiguranje je odmah dotrčalo kako bi ga maknulo s tepiha, a glumica je ostala vidno zatečena i uzrujana zbog ovog incidenta.

Vitalii Sediuk je oko vrata imao propusnicu, no još se ne zna kako ju je uspio dobiti, s obzirom na svoju lošu reputaciju.

Sediuk je prethodno na dodjeli filmskih nagrada SAG zagnjurio lice u prepone Bradleyja Coopera, istu je spačku napravio i Leonardu DiCapriju, a na dodjeli Grammyja uletio je na pozornicu tijekom Adelinog govora.