Ostalo

Indira Levak se prije naporne turneje s Colonijom sa suprugom zaputila na snježne padine

A dok se ona brčkala u toplom Pacifiku, Indira se sa suprugom spuštala austrijskim snježnim padinama. Priznaje nam, voli snijeg, a kako se na njemu snalazi, doznajte u prilogu

Maja Oštro
11.01.2016 18:25

Drage joj slavonske ravnice Indira Levak zamijenila je visokim snježnim padinama! Nasmijana, kao i uvijek - u austrijski Nassfeld stigla je po adrenalinsku dozuzimskih sportova.

"Pancericesu hvala Bogu malo razgažene, evo dvije sezone su prošle otkako sam bilana skijanju ali hvala Bogu ne žuljaju, to mi je najgore", rekla je Indira.

Zato joj nimalo teško nije skijati. Poput prave profesionalke, zahtjevne nassfeldske staze svladala je bez pola muke.

"Mislim da je ovo u Nassfeldu pravi hedonizam,popnešse gore, široke staze, prekrasni svježi zrak, vrijeme nas je isto lijepo poslužilo, sa suprugom sam u Nassfeldu, ima li sta bolje", oduševljena je pjevačica.

A baš suprug Miroslav Indiri je najveća podrška. Levakovi su uistinu zaljubljeni baš kao i prvog dana.

"Stvarno sve radimo zajedno, svugdje smo zajedno i ne odvajamo se. Sad mi je rekao 'idi to malo posnimi pa ćemo do saune", nasmijala se Indira.

"Stvarno smo se poklopili. Ja samo uvijek kažem da je šteta što nije ranije došla u moj zivot", kaže suprug Miroslav.

Ne samo da su ljubavni par iz snova, već su im se i poslovne karte posložile kao po špagi. Poslovni su partneri, a Indira je čak zakoračila u novi biznis.Gospođa Levak uspješna je dizajnericavrtnog namještaja.

"Nije mi dao vrag mira, ja sam ušla u tu proizvodnju i vidjela sam da su osnovni materijali željezo, a sa željezom možešradit štošta. Ono u menu budi jednu dozu romantiketako da sam ja napravila prekrasne vrtne garniture koje odišu jednom dozom romantike", pohvalila se Indira.

Njene riječi potvrdio je i Miroslav.

"Ona se tu jako dobro snašla, čak i bolje od očekivanog, stvarno ima nos za neke stvari, ugodno me iznenadila, evo radimo novu kolekciju, stvarno je fighter kako i na stageu tako i u durgom biznisu", rekao je Miroslav.

Ne misli Indira stati na vrtnim garniturama. Uskoro kreće i s dizajniranjem interijera.S obzirom na to da je čekaju i gaže s Colonijom - neka odmara u ovoj austrijskoj snježnoj idili što dulje.