Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ISPOVIJEST ZVJEZDANE NADE

Instant uspjeh doveo mu je brojne poroke!

Život Karla Jurčevića je uistinu ispisao romane. Kad je otpjevao - daj mi vina da se napijem - svi su mu prognozirali blistavu karijeru. No, na kraju se sve svelo na samo jedan hit i probleme s alkoholom.

RTL/ 21.3.2014. u 18:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sjećate se ovog momka? Upravo njegovi hitovi "Lomimetugo" i "Daj mi vina da se napijem" obilježili su ga kao novu zvjezdanu nadu. No - onda je sve stalo.

"Tada se dogodila jedna situacija koju ja nikada u životu nisam doživija prije, a to je bilo, umrla mi je mama nakon dvi teške borbe sa rakom. Sestra mi je bila u jednom jako teškom životnom stanju, zdrastveno i sve tako da je to bija neki logičan slijed", objašnjava pjevač Karlo Jurčević.

Teška životna situacija prevagnula je da Karlo napravi glazbenu pauzu.

"Meni je sve to skupa dosadilo i trpit te gazde diskoteka do 5,6,7 ujutro da naprave isplatu. Da vidim uopće hoće li sve to biti u redu jer tu se popije", tvrdi Karlo.

A pilo se i zarađivalo na sve strane. Čak ni sam Karlo ne može vjerovati da je uspio samo na račun jedne pjesme dobro živjeti 10 godina. Mnogi misle da je upravo hit "Daj mi vina" zapravo pjesma grupe Dar mar.

"Da riješimo jednom tu priču u životu jer to me glođe, kad god me neko pita jesi to ti ili Dar mar onda dobijem slom živaca jer lipo sam objasnija - Dar mar je bila moja grupa koju smo sastavili na toj audiciji koja se raspala nakon sedam dana", ističe Jurčević.

I nakon toga je Karlo, s tom pjesmom krenuo u solo vode. Instant uspjeh u život mu je doveo i brojne estradne poroke.

"Nisam se nikada drogira niti sam takav nastupa, više sam volija popit, naravno da je bilo faza kad se pilo intezivnije i manje intezivno. To sve ovisi osobito u mom je slučaju to recimo ne mogu reć prihvatljivo ali razumljivo, jer živiš sam, imaš sredstva i onda ti to pređe u naviku", kazao je pjevač.

Pio je previše, ali na liječenje nije otišao. Odlučio je to riješiti sam. I kaže, ide mu dobro. Iako mu često dođe da se ponovno propije kad se sjeti Sandija koji mu je prepjevao pjesmu. Sada radio postaje vrte Sandijevu verziju, a ne Karlovu, tako da više ne dobiva ni novac od tantijema.

Više pogledajte u prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
dirljiva svadba

Nisu Duje i Adriana jedini! Pogledajte kakvu vjenčanicu je nosila zgodna Anđela, supruga nogometaša Spartaka

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba