Ostalo

Internet luduje za ubojitim dekolteom 62-godišnje glumice Jamie Lee Curtis sa sinoćnje dodjele

Žuta haljina danas iskače na svim mrežama...

Tabloid.hr
01.03.2021 09:40

Sinoć je održana 78. dodjela prestižnih Zlatnih globusa .

Kao i sve ostale dodjele 2020. godine, i ova je uglavnom održana virtualno na dvije lokacije, u Los Angelesu i New Yorku, a kao uvijek, nagledali smo se raznih modnih izdanja.

Jamie Lee Curtis

(FOTO: www.profimedia.hr)

Nažalost, glamura nije bilo u tolikoj količini kao prošlih godina, no nije da ga nije bilo uopće. Dašak istog na crvenih tepih donijele su uglavnom 'starije' generacije glumica, od Jane Fonde, Salme Hayek do Renee Zellweger i Catherine Zete-Jones , a svakako najkomentiranije izdanje večeri bilo je ono glumice Jamie Lee Curtis .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

62-godišnja glumica na crveni je tepih stigla u upečatljivoj, žutoj haljini kojom je istaknula ubojiti dekolte zbog kojeg je danas apsolutni trend na društvenim mrežama. Šale se uglavnom dotiču kupovanja jednog poznatog brenda jogurta koji je glumica reklamirala kako bi tako izgledali, a moramo priznati kako su nas jutros dobro nasmijale.

Satensku haljinu potpisuje dizajner Alex Perry i to je zapravo bilo jedino tako golišavo izdanje ovogodišnje dodjele pa ne čudi da je postalo trend. "Jamie izgleda ludo dobro", ističu Twitteraši, još kad podsjetimo da je glumica u sedmom desetljeću...

Svaka čast!